Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΠΓ 2024 Α

ΚΠΓ Α΄ 2024  ΩΡΕΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

Παραλαβή πιστοποιητικών ΚΠΓ Α΄ εξεταστικής περιόδου 2023

 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ  ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 6952011666

 

4o Γυμνάσιο Πρέβεζας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COMENIUS 5-9 Μαΐου 2012, Mutzig, Γαλλία

Πραγματοποιήθηκε από 5-9 Μαΐου 2012 στο Mutzig της Γαλλίας, η τρίτη συνάντηση συντονιστών και υπεύθυνων δράσης των σχολείων εταίρων που υλοποιούν το σχετικό πρόγραμμα δια βίου Μάθησης-Comenius "Que s'ouvrent les portails!".

Από το σχολείο μας συμμετείχαν καθηγητές και μαθητές . Οι μαθητές φιλοξενήθηκαν από οικογένειες Γάλλων μαθητών και η διαμονή τους στη χώρα τους έδωσε την δυνατότητα να έλθουν σε επαφή με την καθημερινή ζωή και τη γλώσσα , την οποία διδάσκονται στο σχολείο .

Στα πλαίσια των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων , οι μαθητές είχαν την ευκαιρία να επισκεφθούν ένα γερμανικό οχυρό ( δυναμικότητας 6.000 στρατιωτών) χτισμένο σε γαλλικό έδαφος την εποχή που η περιοχή της Αλσατίας ήταν γερμανική κτήση και το οποίο αποτέλεσε το πιο ισχυρό γερμανικό οχυρό κατά τον Α' παγκόσμιο πόλεμο καθώς και παραδοσιακούς αμπελώνες σε χωριό της Αλσατίας και σύγχρονο βιολογικό οινοποιείο .

Οι στόχοι της συνάντησης επιτεύχθηκαν χάρη στην εξαιρετική διοργάνωση και τον σωστό προγραμματισμό από την πλευρά των γάλλων εταίρων. Στις συναντήσεις εργασίες φάνηκε ότι οι εργασίες προοδεύουν και μάλιστα παρουσιάστηκαν και τα πρώτα αποτελέσματα από το τελικό προϊόν της σύμπραξης.

Η επόμενη δραστηριότητα του προγράμματος Comenius, θα γίνει στο σχολείο IES Luis Berlanga στο Sant Joan d'Alacant-Alicante (Iσπανία), 20-24 Οκτωβρίου 2012 στην οποία θα λάβουν μέρος μαθητές από τα σχολεία-εταίρους μαζί με ομάδα καθηγητών τους. H φιλοξενία των μαθητών θα γίνει σε οικογένειες.

Η παιδαγωγική ομάδα

4gym comenius thumb

 

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δράσεις Σχολικές Δράσεις Comenius 4o Γυμνάσιο Πρέβεζας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COMENIUS 5-9 Μαΐου 2012, Mutzig, Γαλλία