Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

4o Γυμνάσιο Πρέβεζας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COMENIUS

4o Γυμνάσιο Πρέβεζας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COMENIUS

20-24 Οκτωβρίου 2012, Sant Joan d'Alacant, Ισπανία

Πραγματοποιήθηκε από 20-24 Οκτωβρίου 2012 στο Sant Joan d'Alacant της Ισπανίας, η τέταρτη συνάντηση συντονιστών και υπεύθυνων δράσης των σχολείων εταίρων που υλοποιούν το σχετικό πρόγραμμα δια βίου Μάθησης-Comenius "Que s'ouvrent les portails!". Από το σχολείο μας συμμετείχαν καθηγητές και μαθητές .

Οι μαθητές φιλοξενήθηκαν από οικογένειες Ισπανών μαθητών και κατά τη διαμονή τους στη χώρα ήλθαν σε επαφή με παιδιά άλλων ευρωπαϊκών χωρών και αντάλλαξαν ιδέες , μίλησαν για τις συνήθειες και την κουλτούρα των χωρών τους.

Στα πλαίσια των προγραμματισμένων δραστηριοτήτων , οι μαθητές και οι καθηγητές είχαν την ευκαιρία

  •  να επισκεφθούν και να ξεναγηθούν στο κάστρο της Santa Barbara
  •  να επισκεφτούν το Palmeral, ένα από τα μεγαλύτερα φοινικοδάση του κόσμου , στο Elsche .

Στις συναντήσεις εργασίας οι εταίροι παρουσίασαν τις προγραμματισμένες εργασίες τους για τη χρονιά 2012-13 και συζητήθηκαν προτάσεις για την τελική παρουσίαση στο κλείσιμο του προγράμματος. Οι στόχοι της συνάντησης επιτεύχθηκαν , η διοργάνωση και ο προγραμματισμός ήταν εξαιρετικοί.

Η επόμενη δραστηριότητα του προγράμματος Comenius, θα γίνει στο σχολείο μας από 6-10 Απριλίου 2013 . Περιμένουμε λοιπόν με ανυπομονησία τους καθηγητές και μαθητές των ξένων σχολείων . H φιλοξενία των ξένων μαθητών θα γίνει σε οικογένειες μαθητών του σχολείου μας. Η παιδαγωγική ομάδα θα φροντίσει ώστε , πέραν των εργασιών του προγράμματος , οι ξένοι εταίροι να γνωρίσουν την περιοχή μας και την ελληνική φιλοξενία.

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δράσεις Σχολικές Δράσεις Comenius 4o Γυμνάσιο Πρέβεζας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COMENIUS