Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COMENIUS 21-25 Μαρτίου 2012, Valmontone, Ιταλία

4o ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Πρέβεζα 2 Απριλίου 2012

Πραγματοποιήθηκε από 21-25 Μαρτίου 2012 στο Valmontone της Ιταλίας, η δεύτερη συνάντηση συντονιστών και υπεύθυνων δράσης των σχολείων εταίρων που υλοποιούν το σχετικό πρόγραμμα δια βίου Μάθησης-Comenius "Que s'ouvrent les portails!".

Από το σχολείο μας συμμετείχαν καθηγητές και μαθήτριες , οι οποίες και φιλοξενήθηκαν από οικογένειες Ιταλών μαθητών. Η διαμονή τους σε μια οικογένεια με διαφορετικό τρόπο ζωής και συνήθειες και η προσπάθειά τους να επικοινωνήσουν ήταν πραγματικά εμπειρίες πρωτόγνωρες.

Οι στόχοι της συνάντησης επιτεύχθηκαν χάρη στο εξαίρετο κλίμα που μπόρεσαν να δημιουργήσουν οι διοργανωτές αλλά και χάρη στην ποιότητα της προετοιμασίας. Στις συναντήσεις εργασίες φάνηκε ότι η σύμπραξη λειτουργεί καλά για όλους τους εταίρους και ότι οι εργασίες προοδεύουν σύμφωνα με τον αρχικό προγραμματισμό του προγράμματος.

Η επόμενη δραστηριότητα του προγράμματος Comenius, θα γίνει στο σχολείο Louis Arbogast στο Mutzig-Strasbourg (Γαλλία), 5-9 Μαΐου 2012 στην οποία θα λάβουν μέρος μαθητές από τα σχολεία-εταίρους μαζί με ομάδα καθηγητών τους. H φιλοξενία των μαθητών θα γίνει σε οικογένειες.

Η παιδαγωγική ομάδα

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δράσεις Σχολικές Δράσεις Comenius 4ο Γυμνάσιο Πρέβεζας: ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΕΤΑΙΡΩΝ ΤΟΥ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ COMENIUS 21-25 Μαρτίου 2012, Valmontone, Ιταλία