Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΠΓ 2024 Α

ΚΠΓ Α΄ 2024  ΩΡΕΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

Παραλαβή πιστοποιητικών ΚΠΓ Α΄ εξεταστικής περιόδου 2023

 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ  ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 6952011666

 

ΓΕ.Λ. Πάργας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με μετάβαση και επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών από Πάργα προς Ιταλία - ΕΛΗΞΕ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Καλούμε Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ ,αν ενδιαφέρονται, να καταθέσουν προσφορά για την πολυήμερη εκδρομή των μαθητών της Γ΄ Τάξης του στην Ιταλία (Ρώμη -Φλωρεντία).

Εφόσον υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον εκ μέρους σας για την εκδρομή παρακαλούμε να έχουμε μέχρι τη Δευτέρα 22-10-2012 στις 10:00 σε σφραγισμένο φάκελο την προσφορά σας όπου θα αναγράφεται η συνολική τιμή του πακέτου της εκδρομής , η αναγωγή του παραπάνω ποσού ανά μαθητή και θα δηλώνεται επακριβώς τι θα περιλαμβάνει (Ονόματα Ξενοδοχείων –Είδος Ξεναγήσεων –Ακτοπλοϊκές Εταιρείες- Ασφάλειες και κάθε πρόσθετη παροχή ). (Στην τελική συνολική τιμή να συμπεριλαμβάνονται οι σχετικοί φόροι, τα τέλη εισόδου στις Πόλεις της Ιταλίας, οι επίναυλοι καυσίμων και ο Φ.Π.Α.)

Στον ίδιο φάκελο θα πρέπει να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση, ότι διαθέτετε ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ.

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή ταχυδρομικά, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από το Σχολείο μέχρι τις 22-10-2012 και ώρα 10:00.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 22-10-2012 και ώρα 10:30 στο Γραφείο του Γενικού Λυκείου Πάργας.

Το πρακτορείο που θα επιλεγεί θα ενημερωθεί με τηλεφωνική επικοινωνία από τον Διευθυντή του Σχολείου.

Διαβάστε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Σχολικές Μονάδες Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Σχολικές Εκδρομές ΓΕ.Λ. Πάργας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με μετάβαση και επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών από Πάργα προς Ιταλία - ΕΛΗΞΕ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ