Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

ΓΕ.Λ. Πάργας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με μετάβαση και επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών από Πάργα προς Ιταλία - ΕΛΗΞΕ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ

Καλούμε Γραφεία Γενικού Τουρισμού με ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ ,αν ενδιαφέρονται, να καταθέσουν προσφορά για την πολυήμερη εκδρομή των μαθητών της Γ΄ Τάξης του στην Ιταλία (Ρώμη -Φλωρεντία).

Εφόσον υπάρχει σχετικό ενδιαφέρον εκ μέρους σας για την εκδρομή παρακαλούμε να έχουμε μέχρι τη Δευτέρα 22-10-2012 στις 10:00 σε σφραγισμένο φάκελο την προσφορά σας όπου θα αναγράφεται η συνολική τιμή του πακέτου της εκδρομής , η αναγωγή του παραπάνω ποσού ανά μαθητή και θα δηλώνεται επακριβώς τι θα περιλαμβάνει (Ονόματα Ξενοδοχείων –Είδος Ξεναγήσεων –Ακτοπλοϊκές Εταιρείες- Ασφάλειες και κάθε πρόσθετη παροχή ). (Στην τελική συνολική τιμή να συμπεριλαμβάνονται οι σχετικοί φόροι, τα τέλη εισόδου στις Πόλεις της Ιταλίας, οι επίναυλοι καυσίμων και ο Φ.Π.Α.)

Στον ίδιο φάκελο θα πρέπει να κατατεθεί υπεύθυνη δήλωση, ότι διαθέτετε ειδικό σήμα και άδεια λειτουργίας από τον ΕΟΤ σε ισχύ.

Οι προσφορές μπορούν να υποβληθούν με εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο ή ταχυδρομικά, αρκεί να διασφαλιστεί ότι θα έχουν παραληφθεί από το Σχολείο μέχρι τις 22-10-2012 και ώρα 10:00.

Η αποσφράγιση των προσφορών θα γίνει στις 22-10-2012 και ώρα 10:30 στο Γραφείο του Γενικού Λυκείου Πάργας.

Το πρακτορείο που θα επιλεγεί θα ενημερωθεί με τηλεφωνική επικοινωνία από τον Διευθυντή του Σχολείου.

Διαβάστε την πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Σχολικές Μονάδες Προσκλήσεις Εκδήλωσης Ενδιαφέροντος για Σχολικές Εκδρομές ΓΕ.Λ. Πάργας: Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κατάθεση οικονομικής προσφοράς σχετικά με μετάβαση και επιστροφή μαθητών και εκπαιδευτικών από Πάργα προς Ιταλία - ΕΛΗΞΕ Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ