Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Παιδαγωγική Συνάντηση - βιωματικά εργαστήρια συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού από το Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων της Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας κ. Κωνσταντίνο Τσιαντή (11/05/2012)

Η Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας και ο Σχολικός Σύμβουλος Φιλολόγων της Δ.Δ.Ε. Πρέβαζας κ. Κωνσταντίνος Τσιαντής, σε συνεργασία με τη μαθητική κοινότητα, το σύλλογο των καθηγητών και το Διευθυντή του ΓΕ.Λ. Θεσπρωτικού κ. Βασίλειο Σταυρόπουλο, διοργάνωσαν την Παρασκευή 11 Μαΐου 2012, παιδαγωγική συνάντηση-βιωματικά εργαστήρια συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού για τους μαθητές του ΓΕ.Λ. Θεσπρωτικού.

Η παιδαγωγική συνάντηση και τα βιωματικά εργαστήρια συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού με τους μαθητές σχεδιάστηκαν, οργανώθηκαν και υλοποιήθηκαν από το Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων κ. Κωνσταντίνο Τσιαντή στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της σχολικής μονάδας.

Το θέμα της συνάντησης με τους μαθητές της Γ΄ λυκείου ήταν:«Πάμε πανεπιστήμιο!!!» ενώ η συνάντηση με τους μαθητές της Α΄ και της Β΄ λυκείου είχε ως θέμα:«τα κριτήρια για την επιλογή του επαγγέλματος που μου ταιριάζει».


Ο Σχολικός Σύμβουλος Π.Ε.02

Κωνσταντίνος Τσιαντής

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εκπαιδευτικοί Παιδαγωγική Συνάντηση - βιωματικά εργαστήρια συμβουλευτικής και επαγγελματικού προσανατολισμού από το Σχολικό Σύμβουλο Φιλολόγων της Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας κ. Κωνσταντίνο Τσιαντή (11/05/2012)