Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Οργανικές Τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών - Οργανικά Κενά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε 6-8-2014)

Ανακοινώνονται οι τοποθετήσεις εκπαιδευτικών που είχαν χαρακτηριστεί ως υπεράριθμοι σε κενές οργανικές θέσεις σχολικών μονάδων, σύμφωνα με την 22η Πράξη/6-8-2014 του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πρέβεζας:

Κατάσταση εκπαιδευτικών που τοποθετούνται σε κενές οργανικές θέσεις.

Οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί που δεν τοποθετήθηκαν παραμένουν υπεράριθμοι στις σχολικές μονάδες που ανήκουν οργανικά:

Κατάσταση εκπαιδευτικών που παραμένουν υπεράριθμοι στις σχολικές μονάδες που ανήκουν.

Ακολουθεί ο πίνακας με τα εναπομείναντα οργανικά κενά των σχολικών μονάδων του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πρέβεζας:

Οργανικά Κενά Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πρέβεζας μετά τη ρύθμιση των υπεραριθμιών.

Η διαδικασία που θα ακολουθηθεί για τις τοποθέτησεις εκπαιδευτικών στα εναπομείναντα οργανικά κενά είναι η εξής:

  1. Τοποθετούνται οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι ανήκουν σε ειδική κατηγορία λόγω ασθένειας, κατά τις διατάξεις του άρθρου 13 του Π.Δ. 50/96, όπως τροποποιήθηκε από το άρθρο 30 του Ν.3848/2010.
  2. Έπονται και κρίνονται μαζί:
  • οι εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση των ΠΥΣΔΕ (εξαιρούνται οι αποσπασμένοι στο εξωτερικό που έχουν χάσει την οργανική τους θέση και δεν βρίσκονται στο τελευταίο έτος απόσπασης στο εξωτερικό), με την προϋπόθεση ότι είχαν υποβάλει αίτηση οριστικής τοποθέτησης κατά τη διαδικασία των αιτήσεων μετάθεσης του Μαΐου.
  • οι εκπαιδευτικοί που μετατέθηκαν από περιοχή σε περιοχή,
  • οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση μετάθεσης από σχολείο σε σχολείο της ίδιας περιοχής μετάθεσης (βελτιώσεις), με την προϋπόθεση ότι είχαν υποβάλει αίτηση βελτίωσης κατά τη διαδικασία των αιτήσεων μετάθεσης του Μαΐου.
  • οι εκπαιδευτικοί των οποίων ανακλήθηκε η μετάταξη και επέστρεψαν στη ΔΔΕ όπου ανήκαν οργανικά πριν την μετάταξη και
  • αυτών που μετατάχθηκαν σε κενές οργανικές θέσεις με το καθεστώς της κινητικότητας (από διαθεσιμότητα) και περιλαμβάνονται στον πίνακα 1 της αριθ. 91130/Δ2/12−06−2014 (ΦΕΚ 780, τ. Γ΄) Υ.Α.

Εκπαιδευτικοί των παραπάνω κατηγοριών καλούνται να υποβάλουν αίτηση τοποθέτησης στις παραπάνω κενές οργανικές θέσεις (προσοχή, οι εκπαιδευτικοί κλάδων στους οποίους δεν υπάρχει οργανικό κενό δεν κάνουν αίτηση στην παρούσα φάση). Καταληκτική ημερομηνία υποβολής αιτήσεων είναι η Δευτέρα, 18-8-2014, ώρα 09:00.

Επειδή κατά τη διαδικασία των τοποθετήσεων οι αιτήσεις συνεξετάζονται και είναι πιθανό να προκύψουν και άλλα οργανικά κενά και σε άλλα σχολεία (λόγω βελτίωσης θέσης), τα οποία προφανώς δεν εμφανίζονται στους συνημμένους πίνακες, οι εκπ/κοί μπορούν να δηλώσουν και σχολικές μονάδες στις οποίες επιθυμούν  να τοποθετηθούν, πέραν αυτών που φαίνονται ότι έχουν κενά.

Αίτηση-δήλωση Τοποθέτησης

Διευκρινίζεται ότι αιτήσεις για κάλυψη λειτουργικών κενών και συμπλήρωση ωραρίου θα υποβληθούν με νέα πρόσκληση σε μεταγενέστερο χρόνο (θα σταλεί με ηλ. ταχυδρομείο στα σχολεία).

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εκπαιδευτικοί Οργανικές Τοποθετήσεις Εκπαιδευτικών - Οργανικά Κενά (Π.Υ.Σ.Δ.Ε 6-8-2014)