Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Η ομάδα βόλεϊ αγοριών του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και Κύπρου στα πλαίσια των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

«Η ομάδα βόλεϊ αγοριών του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και Κύπρου στα πλαίσια των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων»

Στα πλαίσια υλοποίησης των Πανελλήνιων σχολικών αγώνων, η ομάδα βόλεϊ των αγοριών του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας, ανάμεσα στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και Κύπρου, συνεχίζοντας την επιτυχή πορεία της, πέτυχε στις 15/3/2012 περίτρανη νίκη στον αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας με 2-0 σετ.

Σύνθεση ομάδας αγοριών: Βασιλειάδης Δ., Βρυώνης Κ., Ζήσης Δ., Ζήσης Β., Ζήσης Θ., Κωστούλας Ε., Μαρκές Μ., Μότσιος Δ., Μπανός Ι., Παπανικολάου Π., Σακκάς Π., Σβαρνιάς Π., Τσουμάνης Β.
(Καθηγητές: Ζήσης Πολύκαρπος, Καλογήρου Βιργινία )

Εκφράζουμε θερμά συγχαρητήρια στην ομάδα για την διάκρισή της και ευχόμαστε καλή επιτυχία στην επόμενη φάση των αγώνων. Ο επόμενος αγώνας έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 4 Απριλίου 2012 στην Πρέβεζα με αντίπαλη ομάδα την ομάδα του 3ου ΓΕΛ Αλεξανδρούπολης.

Επίσης, ύστερα από συνεχείς νίκες η ομάδα βόλεϊ των κοριτσιών του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας, ανάμεσα στις καλύτερες της Ελλάδος, ηττήθηκε στον αγώνα με την αντίστοιχη ομάδα της Λάρισας. Ο τραυματισμός πολλών παιχτριών αποτέλεσε αφορμή να αναχαιτιστεί η νικηφόρα μέχρι τώρα πορεία της χωρίς, ωστόσο, η συγκεκριμένη ήττα να μειώνει στο ελάχιστο την αθλητική της παρουσία και υπεροχή. Ευχόμαστε στην ομάδα να συνεχίσει την τόσο αξιόλογη προσπάθειά της και να διακριθεί στο μέλλον ακόμη περισσότερο.

Σύνθεση ομάδας κοριτσιών: Αντωνίου Α., Αποστόλου Λ., Κουμάση Α., Κοψάρη Ε., Λαοπόδη Α., Πανούση Χ., Παπαδοπούλου Μ., Παπουτσή Β., Παυλίου Ε., Σελλ Λ., Σιόντη Β., Σιούλα Ι., Στύλου Ε.
(Καθηγητές: Ζήσης Πολύκαρπος, Καλογήρου Βιργινία)

Η Διευθύντρια Δ.Ε. Πρέβεζας

Βασιλική Σφονδύλη

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Δελτία Τύπου Η ομάδα βόλεϊ αγοριών του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας στις 8 καλύτερες ομάδες της Ελλάδας και Κύπρου στα πλαίσια των Πανελληνίων Σχολικών Αγώνων