Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Υποβολή Αιτήσεων-Δηλώσεων τοποθέτησης εκπαιδευτικών σε οργανικές θέσεις

Μετά την τοποθέτηση των υπεράριθμων εκπαιδευτικών (14/06/2012), οι εκπαιδευτικοί των παρακάτω κατηγοριών:

  • Μετατιθέμενοι
  • Όσοι έχουν ζητήσει βελτίωση θέσης
  • Εκπαιδευτικοί που δεν έχουν οργανική θέση και παραμένουν στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ
  • Εκπαιδευτικοί που επιστρέφουν από το εξωτερικό
  • Οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί, που δε λύθηκε η υπεραριθμία τους και επιθυμούν να τοποθετηθούν σε σχολεία της ίδιας περιοχής μετάθεσης, συγκρινόμενοι με όλους τους παραπάνω, σύμφωνα με την παρ. 6γ του άρθρου 14 του ΠΔ 50/1996


καλούνται να υποβάλουν την Επισυναπτόμενη Αίτηση – Δήλωση τοποθέτησης το αργότερο μέχρι και την Πέμπτη, 21/06/2012.

Οι Αιτήσεις – Δηλώσεις θα πρέπει να κατατεθούν ιδιοχείρως στη Γραμματεία του ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας. Σε περίπτωση αδυναμίας του εκπαιδευτικού να προσκομίσει την Αίτηση – Δήλωσή του αυτοπροσώπως, μπορεί να την αποστείλει με FAX στο τηλ. 26820 89792. Στη συνέχεια θα πρέπει να επικοινωνήσει στα τηλέφωνα 26820 27861 και 26820 23742 για να επιβεβαιώσει τη λήψη της από το αρμόδιο προσωπικό.

Για τις εν λόγω τοποθετήσεις σας επισημαίνουμε τα εξής:

  • α. Οι εκπαιδευτικοί μπορούν να δηλώσουν μέχρι 20 σχολικές μονάδες.
  • β. Η τοποθέτηση των μετατιθεμένων από άλλα ΠΥΣΔΕ, η βελτίωση θέσης και η οριστική τοποθέτηση συνεξετάζονται και είναι πιθανό κατά τη διάρκεια της εξέτασης να προκύψουν κενά και σε άλλα σχολεία (λόγω βελτίωσης θέσης), τα οποία προφανώς δεν εμφανίζονται στους επισυναπτόμενους Πίνακες οργανικών κενών, οπότε οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν και σχολεία της προτίμησής τους πέραν αυτών, που φαίνονται ότι έχουν κενά.
  • γ. Οι πίνακες περιέχουν αριθμητικά τα οργανικά κενά κατά κλάδο, ειδικότητα και σχολική μονάδα για το σχολικό έτος 2012-2013.
  • δ. Επίσης, σας διαβιβάζουμε αναλυτικούς Πίνακες με τα ατομικά στοιχεία και το σύνολο των μορίων των εκπαιδευτικών των παραπάνω αναφερόμενων κατηγοριών. Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός παρατηρήσει ότι υπάρχουν λανθασμένα στοιχεία ή παραλείψεις (σύνολο μορίων, εντοπιότητα, συνυπηρέτηση, κλπ.), παρακαλούμε να επικοινωνήσει άμεσα με τη Γραμματεία του ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας, το αργότερο μέχρι την Πέμπτη 21/06/2012, στα τηλέφωνα 26820 27861 και 2682023742.
  • Οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση για βελτίωση θέσης και δεν επιθυμούν να εξεταστεί η αίτησή τους να μας ενημερώσουν εγγράφως.

Σχετικά Αρχεία: 

 


Η Διευθύντρια Δ.Δ.Ε.
κ.α.α

Σοφία Παπαμιχαήλ
Φιλόλογος

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Υποβολή Αιτήσεων-Δηλώσεων τοποθέτησης εκπαιδευτικών σε οργανικές θέσεις