Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Υποβολή Αίτησης - Δήλωσης τοποθέτησης εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις

Μετά την οριστικοποίηση χαρακτηρισμού υπεραρίθμων και τοποθέτηση των υπεράριθμων εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις με την αριθμ. 11η/2013 Πράξη του ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας, καλούνται οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι:

  • έχουν μετατεθεί στην Περιοχή Μετάθεσης Πρέβεζας
  • έχουν ζητήσει βελτίωση θέσης
  • ευρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας
  • επιστρέφουν από το εξωτερικό επειδή έληξε η απόσπασή τους
  • είναι υπεράριθμοι διότι η υπεραριθμία τους δε λύθηκε και επιθυμούν να τοποθετηθούν σε σχολεία της περιοχής μετάθεσης Πρέβεζας, συγκρινόμενοι με όλους τους παραπάνω, σύμφωνα με την παρ. 6β του αρ. 14 του ΠΔ 50/1996.

να υποβάλουν την επισυναπτόμενη Αίτηση – Δήλωση Τοποθέτησης το αργότερο μέχρι την Τρίτη 25 Ιουνίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ.

Οι αιτήσεις των παραπάνω εκπαιδευτικών θα αποσταλούν ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική δ/νση: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. ή στο φαξ: 2682089792.

Για τις εν λόγω τοποθετήσεις σας επισημαίνουμε τα εξής:

α. Οι εκπ/κοί μπορούν να δηλώσουν έως 20 προτιμήσεις Σχολικών Μονάδων της περιοχής μετάθεσης.

β. Επειδή κατά τη διαδικασία των τοποθετήσεων οι αιτήσεις συνεξετάζονται και είναι πιθανό να προκύψουν και άλλα οργανικά κενά και σε άλλα σχολεία (λόγω βελτίωσης θέσης), τα οποία προφανώς δεν εμφανίζονται στους συνημμένους πίνακες, οι εκπ/κοί μπορούν να δηλώσουν και σχολικές μονάδες στις οποίες επιθυμούν να τοποθετηθούν, πέραν αυτών που φαίνονται ότι έχουν κενά.

γ. Οι πολύτεκνοι δεν εμπίπτουν σε ειδική κατηγορία κατά τη διαδικασία των οριστικών τοποθετήσεων αλλά συγκρίνονται βάσει μορίων με όλους τους υπόλοιπους εκπ/κούς.

δ. Εκπαιδευτικοί που διορίστηκαν το ημερολογιακό έτος 2013 δεν υποβάλλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης, καθώς δεν δικαιούνται να λάβουν οργανική τοποθέτηση πριν την παρέλευση ενός έτους από το διορισμό τους, σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις (Ν. 3848/2010, όπως τροποποιήθηκε και ισχύει).

ε. Εκπαιδευτικοί που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας και δεν υποβάλλουν αίτηση οριστικής τοποθέτησης, αν και υποχρεούνται, τοποθετούνται υποχρεωτικά σε εναπομείνασες κενές οργανικές θέσεις.

στ. Εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν τον Ιανουάριο 2013 αίτηση βελτίωσης θέσης και δεν επιθυμούν να δηλώσουν κάποιο οργανικό κενό, δε συμπληρώνουν την επισυναπτόμενη αίτηση και παραμένουν στο σχολείο οργανικής τους, ενώ η αίτηση που είχαν υποβάλλει αρχικά, θεωρείται στην περίπτωση αυτή ως μη υποβληθείσα.

ζ. Υπενθυμίζουμε ότι ο υπολογισμός των μορίων εντοπιότητας και συνυπηρέτησης θα γίνει με βάση τους Καποδιστριακούς Δήμους, κατ' εφαρμογή της εγκυκλίου μεταθέσεων.

η. Οι Πίνακες περιέχουν αριθμητικά τα οργανικά κενά κατά κλάδο, ειδικότητα και σχολική μονάδα για το σχολικό έτος 2013-2014. Τα οργανικά κενά με ένδειξη (*) δεν είναι πλήρους ωραρίου.

θ. Επισυνάπτουμε, επίσης, Αναλυτικούς Πίνακες με τα ατομικά στοιχεία και το σύνολο των μορίων των εκπαιδευτικών των παραπάνω κατηγοριών, εκτός όσων έχουν μετατεθεί στην Περιοχή Μετάθεσης Πρέβεζας, για τους οποίους δεν μας έχουν κοινοποιηθεί τα μόρια τους επίσημα, γι'αυτό τους παρακαλούμε μαζί με την Αίτησή-Δήλωσή τους να επισυνάψουν την πρώτη σελίδα της ηλεκτρονικά καταχωρημένης αίτησης μετάθεσής τους.

ι. Σε περίπτωση που κάποιος εκπαιδευτικός παρατηρήσει ότι υπάρχουν λανθασμένα στοιχεία ή παραλείψεις (σύνολο μορίων, εντοπιότητα, συν/ση κλπ.), παρακαλούμε να επικοινωνήσει άμεσα με τη Δ/νση Δ.Ε. Πρέβεζας, το αργότερο μέχρι την Τρίτη 25/06/2013 και ώρα 10.00 π.μ. στο τηλέφωνο 2682024135 (κ. Αμούτσα).

Οι Διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν τους εκπαιδευτικούς που παραβρίσκονται στο σχολείο τους και με οποιονδήποτε πρόσφορο τρόπο τους εκπαιδευτικούς που απουσιάζουν.

Σε κάθε περίπτωση οι εκπαιδευτικοί είναι υπεύθυνοι για την ενημέρωσή τους, αφού τα σχετικά έγγραφα αναρτώνται στον πίνακα ανακοινώσεων των σχολείων και στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης (dide.pre.sch.gr)

Η Διευθύντρια Δ.Δ.Ε.

Βασιλική Σφονδύλη
Μαθηματικός

Συνημμένα
1. Υπόδειγμα Αίτησης – Δήλωσης
2. Πίνακας οργανικών Κενών και Πλεονασμάτων
3. Πίνακας μορίων εκπαιδευτικών

 

 

 

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Υποβολή Αίτησης - Δήλωσης τοποθέτησης εκπαιδευτικών σε κενές οργανικές θέσεις