Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ

Αγαπητές μαθήτριες, αγαπητοί μαθητές,

Όπως κάθε χρόνο τέτοια περίοδο, η σκέψη μου και η σκέψη όλων των γονιών και των καθηγητών σας είναι στραμμένη σ' εσάς, στους μαθητές που δίνετε, το δικό σας αγώνα σε μια προσπάθεια η οποία έχει αρχίσει πριν από 12 χρόνια και κορυφώθηκε με την εντατική σας προετοιμασία τη φετινή σχολική χρονιά.

Συμπαραστέκομαι στην κούραση και στην αγωνία σας, ξέρω ότι πολλοί έχετε ταυτίσει αυτήν την προσπάθεια με την ίδια τη ζωή και το μέλλον σας. Η ζωή, όμως, είναι μια διαρκής μάχη, ένας διαρκής αγώνας που απαιτεί θέληση και συνεχή προσπάθεια και οι ευκαιρίες για μια ισορροπημένη και ευτυχισμένη ζωή δεν αρχίζουν και τελειώνουν με την επιτυχία σας στις φετινές πανελλήνιες εξετάσεις.

Είμαι βέβαιη πως και τη φετινή χρονιά, εξοπλισμένοι με την απαραίτητη γνώση που πήρατε από τους καθηγητές σας, θα δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό και θα πετύχετε.

Εύχομαι μέσα από την καρδιά μου, αισιοδοξία, αυτοπεποίθηση στις δυνάμεις σας, ψυχραιμία, διαύγεια πνεύματος, καθαρή σκέψη και ηρεμία. Ξεκινήστε κάθε πρωί με θετική διάθεση και την πεποίθηση ότι θα πετύχετε. Ότι οι κόποι και οι προσπάθειές σας θα δικαιωθούν. Όσοι έχουν περάσει αυτή τη δοκιμασία, είτε ως μαθητές, είτε ως γονείς, σας νιώθουμε και σας συμπαραστεκόμαστε.

Tις θερμότερες ευχές μου για καλή επιτυχία

Η Δ/ντρια Δ/νσης Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Πρέβεζας

Σφονδύλη Βασιλλική

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Διεύθυνση ΜΗΝΥΜΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΥΣ ΤΩΝ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΩΝ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ