Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Κατάλογοι αιτήσεων μετάθεσης 2022-2023

Ανακοινώνονται, σήμερα 21 Νοεμβρίου 2022, από τη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης  Πρέβεζας, οι  πίνακες με τα στοιχεία (ονοματεπώνυμο, κλάδο, ειδικότητα και μονάδες μετάθεσης κατά κριτήριο και στο σύνολό τους) των  εκπαιδευτικών οι οποίοι έχουν αιτηθεί μετάθεση  και για τους τύπους αιτήσεων:

  1. Μεταθέσεων από περιοχή σε περιοχή
  2. Μεταθέσεων σε ΣΜΕΑΕ
  3. Μεταθέσεων σε ΚΕΔΑΣΥ
  4. ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ Δ.Ε. ΜΕ ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΗΜΑΤΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΚΩΦΩΝ ΚΑΙ ΣΤΗ ΓΡΑΦΗ BRAILLE ΤΩΝ ΤΥΦΛΩΝ
  5. Μεταθέσεων για Βελτίωση ή Οριστική τοποθέτηση
  6. ΜΕΤΑΘΕΣΕΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΙΔΙΚΗΣ ΑΓΩΓΗΣ Δ.Ε. ΓΙΑ ΒΕΛΤΙΩΣΗ Ή ΓΙΑ ΟΡΙΣΤΙΚΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ

Σύμφωνα με την 126437/Ε2/14-10-2022 (ΑΔΑ: ΨΨ9546ΜΤΛΗ-ΨΤΗ) εγκύκλιο μεταθέσεων εκπαιδευτικών Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης σχολικού έτους 2022-23

επισημαίνεται  ότι,

  • δεν προβλέπεται από τις κείμενες διατάξεις ανακοίνωση πινάκων με τα στοιχεία των αιτούντων μετάθεση σε Πειραματικά Σχολεία Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης, Μουσικά και Καλλιτεχνικά Σχολεία. Οι μεταθέσεις στα σχολεία αυτά πραγματοποιούνται βάσει προσόντων και όχι μοριοδότησης.
  • οι προθεσμίες ελέγχου, ανάρτησης πινάκων μοριοδότησης και υποβολής ενστάσεων δεν είναι δεσμευτικές ως προς τη διαδικασία των βελτιώσεων-οριστικών τοποθετήσεων, καθώς κάθε Διεύθυνση Εκπαίδευσης δύναται να ολοκληρώσει τη σχετική διαδικασία σύμφωνα με τις κείμενες διατάξεις (άρθρο 15, παρ. 8, Π.Δ. 50/1996) μέχρι τέλος Απριλίου.
  • από 21-11-2022 μέχρι και 25-11-2022 θα υποβάλλονται ενστάσεις και θα μπορεί κατά το διάστημα αυτό να γίνει διόρθωση των ηλεκτρονικών αιτήσεων στην περίπτωση δικαίωσης από τo ΠΥΣΔΕ τυχόν υποβληθεισών ενστάσεων από τους ενδιαφερόμενους.
  • Οι ενστάσεις, για τη ΔΙ.Δ.Ε. Πρέβεζας, υποβάλλονται ηλεκτρονικά στην ηλεκτρονική διεύθυνση : Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Αποσπάσεις - Μεταθέσεις Κατάλογοι αιτήσεων μετάθεσης 2022-2023