Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Ενημέρωση και δικαιολογητικά πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών οι οποίοι θα προσληφθούν για τις λειτουργικές ανάγκες της Ενισχυτικής Διδασκαλίας σχολικών μονάδων Σ.Κ.Α.Ε. αρμοδιότητάς μας

 Σε συνέχεια της ανακοίνωσης του πινάκα κατάταξης εκπαιδευτικών  και της κατανομής ανά Σ.Κ.Α.Ε. αρμοδιότητάς μας, ενημερώνουμε τους εκπαιδευτικούς, οι οποίοι αναφέρονται στον πίνακα κατάταξης με επισήμανση για τα απαραίτητα δικαιολογητικά που θα πρέπει να έχουν κατά την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας.

 Η υπεύθυνη δήλωση τοποθέτησης, όπου απαιτείται, θα αποσταλεί οπωσδήποτε με μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.,gr  μέχρι την Τετάρτη 27 Ιανουαρίου 2021.

Τα υπόλοιπα δικαιολογητικά θα πρέπει να υποβληθούν στη Διεύθυνση κατά την υπογραφή της σύμβασης (Παρασκευή 29 Ιανουαρίου 2021).

Παρακαλούμε για την επικοινωνία των εκπαιδευτικών με τους αρμόδιους υπαλλήλους της Διεύθυνσης μας, στους τηλεφωνικούς αριθμούς  και 2682024959 και 2682025832, για τη διαδικασία που θα ακολουθήσει η Διεύθυνσή μας  για την  πρόσληψη και την τοποθέτηση σε σχολικές μονάδες.

Επισυνάπτεται και η εγκύκλιος έναρξης λειτουργίας της Ενισχυτικής για το σχολικό έτος 2020-2021.

Συνημμένα

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Ενισχυτική Διδασκαλία Ενημέρωση και δικαιολογητικά πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών οι οποίοι θα προσληφθούν για τις λειτουργικές ανάγκες της Ενισχυτικής Διδασκαλίας σχολικών μονάδων Σ.Κ.Α.Ε. αρμοδιότητάς μας