Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Σεμινάρια Ευαισθητοποίησης στο αντικείμενο της Πολυπολιτισμικής Συμβουλευτικής σε περιφέρειες της Ελλάδα

Το Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΚΕΠ) – Kέντρο Euroguidance της Ελλάδας στο πλαίσιο των δράσεων του για το 2011 πρόκειται να διοργανώσει 20 Σεμινάρια Ευαισθητοποίησης στο αντικείμενο της Πολυπολιτισμικής Συμβουλευτικής σε περιφέρειες της Ελλάδας για στελέχη που προσφέρουν υπηρεσίες Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Υποστήριξης σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς στην εκπαίδευση, κατάρτιση και απασχόληση

Ως εκπαιδευτές στα σεμινάρια θα αξιοποιηθούν όσοι επιμορφώθηκαν ως Εκπαιδευτές Στελεχών ΣΥΕΠ στο αντικείμενο της Πολυπολιτισμικής Συμβουλευτικής στο σεμινάριο που υλοποίησε το ΕΚΕΠ το 2010 και συγκροτούν το Μητρώο Εκπαιδευτών Στελεχών ΣΥΕΠ στο αντικείμενο της Πολυπολιτισμικής Συμβουλευτικής.

Το σεμινάριο, διάρκειας 30 ωρών (θεωρία, πρακτική άσκηση και εξ' αποστάσεως εκπαίδευση) θα διεξαχθεί σε διάφορες πόλεις της Ελλάδας κατά τη διάρκεια Σαββατοκύριακων προκειμένου να συμμετέχουν όσο το δυνατόν περισσότεροι εκπαιδευόμενοι. Το ΕΚΕΠ στους εκπαιδευόμενους θα παρέχει το απαιτούμενο εκπαιδευτικό υλικό καθώς και ημιδιατροφή. Τα έξοδα μετακίνησης και διαμονής, όπου είναι απαραίτητα, θα πρέπει να καλυφθούν από τους ίδιους τους εκπαιδευόμενους,

Το ΕΚΕΠ σύμφωνα με τα παραπάνω, καλεί τους /τις ενδιαφερόμενους /ες να υποβάλουν την υποψηφιότητά τους για συμμετοχή τους ως εκπαιδευόμενοι στο εν λόγω σεμινάριο.

Τα προσόντα των υποψηφίων εκπαιδευόμενων που θα συνεκτιμηθούν ορίζονται ως εξής:

• Απόφοιτοι τριτοβάθμιας εκπαίδευσης

• Παρούσα Επαγγελματική απασχόληση σε φορείς, δημόσιους ή ιδιωτικούς που εξυπηρετούν ενήλικους ή/και ανήλικους που ανήκουν σε ειδικούς πληθυσμούς (π.χ. πρόσφυγες, μετανάστες, τσιγγάνους κ.α)

• Επαγγελματική εμπειρία - προϋπηρεσία σε φορείς, δημόσιους ή ιδιωτικούς που εξυπηρετούν ενήλικους ή/και ανήλικους που ανήκουν σε ειδικούς πληθυσμούς (π.χ. πρόσφυγες, μετανάστες, τσιγγάνους κ.α)

• Εξοικείωση στη χρήση εφαρμογών Η/Υ

• Καλή γνώση της αγγλικής γλώσσας

Σημειώνεται ότι θα τηρηθεί αυστηρά σειρά προτεραιότητας και θα δοθεί προβάδισμα στα στελέχη που στην παρούσα φάση προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε υπηρεσίες Συμβουλευτικής, Επαγγελματικού Προσανατολισμού και Υποστήριξης σε δημόσιους και ιδιωτικούς φορείς, που εξυπηρετούν ενήλικους ή/και ανήλικους που ανήκουν σε ειδικούς πληθυσμούς (π.χ. πρόσφυγες, μετανάστες, τσιγγάνους κ.α)

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλλουν αίτηση υποψηφιότητας, το έντυπο της οποίας ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του ΕΚΕΠ www.ekep.gr, επισυνάπτοντας το βιογραφικό τους σημείωμα, βεβαίωση για την παρούσα επαγγελματική τους θέση και ΥΔ του νόμου 1599 στην οποία να πιστοποιούν την ακρίβεια των πληροφοριών που παραθέτουν στο βιογραφικό τους σημείωμα. Οι αιτήσεις αποστέλλονται ταχυδρομικά σε κλειστό φάκελο, στο Εθνικό Κέντρο Επαγγελματικού Προσανατολισμού, Παρασίου 1 & Αχαρνών 99, Αθήνα Τ.Κ. 10440, τηλ.: 210-8233669, με την ένδειξη «Εκδήλωση ενδιαφέροντος για συμμετοχή Σεμινάρια Ευαισθητοποίησης στο αντικείμενο της Πολυπολιτισμικής Συμβουλευτικής»

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων λήγει στις 31/08/2011 (σφραγίδα ταχυδρομείου). Μετά από την ημερομηνία αυτή καμία αίτηση δε θα γίνει δεκτή. Η αξιολόγηση των υποψηφιοτήτων θα διεξαχθεί από την Επιτροπή Αξιολόγησης του ΕΚΕΠ για το συγκεκριμένο έργο.

Πληροφορίες:
Σταυρούλα Τετραδάκου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ειρήνη Ζαλούμη, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Ελένη Γεωργοπούλου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εκπαίδευση Ενηλίκων Σεμινάρια Ευαισθητοποίησης στο αντικείμενο της Πολυπολιτισμικής Συμβουλευτικής σε περιφέρειες της Ελλάδα