Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Διοργάνωση, εκπαιδευτικού-περιβαλλοντικού διήμερου

Διοργάνωση, εκπαιδευτικού-περιβαλλοντικού διήμερου με τίτλο: «Θεσπρωτία-Αλβανική μεθόριος: Φύση και πολιτισμός, περιβάλλον και ιστορία μια διαλεκτική σχέση»

Το Παράρτημα Ηπείρου της Πανελλήνιας Ένωσης Εκπαιδευτικών για την Περιβαλλοντική Εκπαίδευση (Π.Ε.ΕΚ.Π.Ε. Παράρτημα Ηπείρου), σε συνεργασία με το ΚΠΕ Φιλιατών διοργανώνει εκπαιδευτικό-περιβαλλοντικό διήμερο με τίτλο «Θεσπρωτία-Αλβανική μεθόριος: Φύση και Πολιτισμός, Περιβάλλον και Ιστορία μια διαλεκτική σχέση», στις 28/5/2011 έως και 29/5/2011, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Φιλιατών.

 

Στόχος του εκπαιδευτικού διήμερου είναι η ευαισθητοποίηση και κινητοποίηση εκπαιδευτικών και πολιτών σε θέματα που αφορούν ευαίσθητες οικολογικά, παραμεθόριες περιοχές καθώς και περιοχές που ανήκουν στο Δίκτυο Natura και έχουν χαρακτηριστεί ως μνημεία της παγκόσμιας πολιτισμικής κληρονομιάς.

Ταυτόχρονα το διήμερο αυτό αποτελεί μια ευκαιρία για γνωριμία με την ιστορία και το πολιτισμικό περιβάλλον τόσο της παραμεθόριας Θεσπρωτίας όσο και της γειτονικής Αλβανίας.

Η φιλοξενία των συμμετεχόντων θα γίνει σε ξενοδοχείο της Ηγουμενίτσας με την ευγενική χορηγία του Οργανισμού Λιμένα Ηγουμενίτσας (Ο.Λ.ΗΓ) καθώς και οι απαραίτητες μετακινήσεις στα πεδία μελέτης.

Δηλώσεις συμμετοχής ως τις 20 Μαΐου 2011 στο mail του παραρτήματος Ηπείρου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. & στο fax 2651040819. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας.

(Σημείωση: για την επίσκεψη στην Αλβανία απαραίτητο διαβατήριο ή νέα αστυνομική ταυτότητα).

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εκπαίδευση Ενηλίκων Διοργάνωση, εκπαιδευτικού-περιβαλλοντικού διήμερου