Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Απόκτηση Βασικών Δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες "Ήρων-2"

heron

Το εκπαιδευτικό πρόγραμμα "ΗΡΩΝ 2" στοχεύει κυρίως στην εισαγωγή των εκπαιδευομένων στις Γενικές γνώσεις σχετικά με τον τρόπο που λειτουργούν οι υπολογιστές, στη χρήση λειτουργικού συστήματος (Windows), στη χρήση κειμενογράφου (Word), στη χρήση υπολογιστικών φύλλων (Excel), στη χρήση προγράμματος παρουσιάσεων (Powerpoint), στις βασικές λειτουργίες του Διαδικτύου, στη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (e-mail), αναζήτηση πληροφοριών στο διαδίκτυο για την εξυπηρέτηση των πολιτών και άλλα θέματα.

Σε ποιους απευθύνεται το πρόγραμμα:
Απευθύνεται σε ενήλικες (άνω των 18 ετών), αρχάριους της πληροφορικής. Οι εκπαιδευόμενοι θα λάβουν δωρεάν εκπαιδευτικό εγχειρίδιο. Η φοίτηση είναι χωρίς καμία οικονομική επιβάρυνση για τους εκπαιδευόμενους.

Διάρκεια Προγράμματος:
Η συνολική διάρκεια του προγράμματος είναι 50 ώρες. Μαθήματα θα γίνονται απογευματινές ώρες, 2 φορές την εβδομάδα, 2,5 ώρες κάθε φορά και ολοκληρώνονται σε διάστημα 10 εβδομάδων.

Έναρξη τμημάτων:
Τα τμήματα θα ξεκινούν το πρώτο 10ημερο κάθε μήνα. Τα μαθήματα θα γίνονται στα εργαστήρια πληροφορικής των σχολικών μονάδων πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Πιστοποίηση:
Οι εκπαιδευόμενοι που θα ολοκληρώσουν επιτυχώς το πρόγραμμα, θα λάβουν πιστοποιητικό επιμόρφωσης της Γενικής Γραμματείας Δια Βίου Μάθησης.

Αιτήσεις συμμετοχής: Στη γραμματεία του προγράμματος ΗΡΩΝ 2,
Δ/νση : Κολοκοτρώνη, Περιοχή Νοσοκομείου, Πρέβεζα, Γραφείο ΗΡΩΝ (κτίριο 2ου Ενιαίου Λυκείου, ΚΕΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ). 
Τηλέφωνο και Fax: 2682021145, 2ο Fax 2682089199
Ώρες λειτουργίας: 08.30-12.30

Σύνθεση της Ν.ΕΠ.ΕΚ.Ε Πρέβεζας
Πρόεδρος: Σφονδύλη Βασιλική, ΠΕ03, Διευθύντρια ΔΔΕ Πρέβεζας
Μέλος: Σαρηγιάννης Καλλίμαχος, ΠΕ19, Υπ. ΚεΠληΝεΤ Πρέβεζας
Γραμματέας: Χήτα Όλγα

Web Site Προγράμματος

Κατεβάστε την Αίτηση Συμμετοχής

Τμήματα του Προγράμματος  ΗΡΩΝ 2 στη Ν.ΕΠ.ΕΚ.Ε. Πρέβεζας που βρίσκονται σε εξέλιξη

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εκπαίδευση Ενηλίκων Εκπαίδευση Ενηλίκων στην Απόκτηση Βασικών Δεξιοτήτων στις Νέες Τεχνολογίες "Ήρων-2"