Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας: Πρόσκληση αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. για εγγραφή στο πρόγραμμα «Μαθητεία

Στο πλαίσιο του Προγράμματος «Μαθητεία για Αποφοίτους» δίνεται η δυνατότητα σε νέους Αποφοίτους Τεχνικής Εκπαίδευσης των 2 σχολικών ετών που προηγούνται της ημερομηνίας έκδοσης της δημόσιας πρόσκλησης προς τους αποφοίτους ή 3 ετών εφόσον πρόκειται για άρρενες που έχουν εκπληρώσει τη στρατιωτική τους θητεία, να πραγματοποιήσουν Μαθητεία σε επιχειρήσεις λαμβάνοντας υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας.

Οι ενδιαφερόμενοι Απόφοιτοι εγγράφονται στο Σύστημα και δηλώνουν το ενδιαφέρον τους για - έως (4) – θέσεις Μαθητείας τις οποίες έχουν δηλώσει οι Επιχειρήσεις.

Για το σκοπό αυτό καλούνται οι απόφοιτοι του 1ου ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας των σχ. ετών 2010-11 και 2011-12 καθώς και οι άρρενες απόφοιτοι του σχ. έτους 2009-10 οι οποίοι έχουν εκπληρώσει τις στρατιωτικές τους υποχρεώσεις, , να εγγραφούν στο Σύστημα και να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για - έως (4) – θέσεις Μαθητείας τις οποίες έχουν δηλώσει οι Επιχειρήσεις, μέχρι την Παρασκευή 08-03-2013.

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την ιστοσελίδα του προγράμματος http://www.mathiteia4u.gov.gr  ή να επικοινωνούν με το 1ο ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας στο τηλ. 2682028910 (Υπεύθυνη κ. Πανέλη Βασιλική).

Ο Αναπληρωτής Διευθυντής

Καγκελάρης Νικόλαος
Ηλεκτρολόγος ΠΕ17

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εκπαίδευση Ενηλίκων ΕΠΑ.Λ. Πρέβεζας: Πρόσκληση αποφοίτων ΕΠΑ.Λ. για εγγραφή στο πρόγραμμα «Μαθητεία