Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Από 1 έως 13 Δεκεμβρίου 2021 η υποβολή Αίτησης – Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2022

Η προθεσμία για φέτος ορίζεται από Τετάρτη 1-12-2021 ως και Δευτέρα 13-12-2021 για όλους τους υποψηφίους που επιθυμούν να συμμετάσχουν στις Πανελλαδικές εξετάσεις των Γενικών Λυκείων (ΓΕΛ) και των Επαγγελματικών Λυκείων (ΕΠΑΛ). Επισημαίνεται ότι η ανωτέρω προθεσμία είναι αποκλειστική και μετά την παρέλευσή της δεν γίνεται δεκτή καμία Αίτηση-Δήλωση.

Ο υποψήφιος (μαθητής ή απόφοιτος) μπορεί να προμηθεύεται την Αίτηση – Δήλωση που αναλογεί στην περίπτωσή του είτε από το διαδίκτυο, είτε από το Λύκειό του. Στη συνέχεια  θα συμπληρώνει την Αίτηση - Δήλωση σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο έντυπο και θα προσέρχεται στο Λύκειό του, για την οριστική ηλεκτρονική υποβολή της. Στην επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας www.minedu.gov.gr, στο σύνδεσμο ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ, αναρτώνται τα κατά περίπτωση υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης και οι σχετικές εγκύκλιοι που περιγράφουν πλήρως τη διαδικασία και τα αναλυτικά δικαιολογητικά για κάθε κατηγορία υποψηφίου (ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ, μαθητής ή απόφοιτος). Επίσης, αποστέλλονται ήδη στα Λύκεια οι σχετικές εγκύκλιοι με τα αντίστοιχα υποδείγματα της Αίτησης-Δήλωσης.

Για τους υποψηφίους με αναπηρία και ειδικές εκπαιδευτικές ανάγκες ή ειδικές μαθησιακές δυσκολίες που εξετάζονται προφορικά ή γραπτά κατά περίπτωση θα ακολουθήσει νεότερη εγκύκλιος της υπηρεσίας μας σχετικά με τα δικαιολογητικά που θα πρέπει να υποβληθούν.

Στην ίδια προθεσμία 1-12-2021 ως και 13-12-2021 οι υποψήφιοι που τυχόν ενδιαφέρονται για τα 3 Μουσικά Τμήματα με την ειδική διαδικασία εισαγωγής.

Δελτίο Τύπου

ΓΕΝΙΚΑ ΛΥΚΕΙΑ

Η εγκύκλιος για τα Γενικά Λύκεια

Η Αίτηση-Δήλωση για ΓΕΛ

Η Αίτηση-Δήλωση των υποψηφίων των ΓΕΛ για τα τρία (3) Μουσικά Τμήματα

Ο Κατάλογος των Μουσικών Οργάνων για το εξεταζόμενο μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία»

Οδηγίες για τη συμπλήρωση της Αίτησης – Δήλωσης για τους υποψήφιους των ΓΕΛ

Πίνακας με τα Πανελλαδικώς Εξεταζόμενα Μαθήματα ανά Ομάδα Προσανατολισμού και Επιστημονικό Πεδίο

ΕΠΑΛ

Η εγκύκλιος για τα ΕΠΑΛ και τα ΕΝΕΕΓΥ-Λ

Η Αίτηση – Δήλωση για τους υποψηφίους των Ημερήσιων ΕΠΑΛ και οι Οδηγίες για τη συμπλήρωσή της

Η Αίτηση – Δήλωση για τους υποψηφίους των Εσπερινών ΕΠΑΛ και οι Οδηγίες για τη συμπλήρωσή της

Η Αίτηση – Δήλωση για τους υποψηφίους των ΕΠΑΛ για τα Μουσικά Τμήματα

Ο Κατάλογος των Μουσικών Οργάνων για το εξεταζόμενο μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία»

 

 

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εξετάσεις Πανελλαδικές Από 1 έως 13 Δεκεμβρίου 2021 η υποβολή Αίτησης – Δήλωσης για συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις έτους 2022