Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Απολυτήριες εξετάσεις της τελευταίας τάξης Γενικού Λυκείου στα μαθήματα που εξετάζονται σε πανελλήνιο επίπεδο και πανελλήνιες εξετάσεις ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄ (σχολ. έτους 2011-2012)

Οι απολυτήριες εξετάσεις της τελευταίας τάξης των Γενικών Λυκείων ημερήσιων και εσπερινών διενεργούνται σε μαθήματα που εξετάζονται γραπτά είτε σε επίπεδο σχολικής μονάδας είτε σε πανελλήνιο επίπεδο. Τα μαθήματα αυτά μετέχουν ισότιμα στη διαμόρφωση του τελικού βαθμού του απολυτηρίου. Αντίθετα οι απολυτήριες εξετάσεις των ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑΣ Β΄) γίνονται μόνο σε ενδοσχολικό επίπεδο.

Σχετικά με τη διενέργεια των εξετάσεων στα μαθήματα που εξετάζονται σε επίπεδο σχολικής μονάδας ΓΕΛ ή ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑΣ Β΄) ή σχετικά με τη λήψη ενδοσχολικού απολυτηρίου ΓΕΛ η αρμοδιότητα για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή πληροφορία ανήκει στη Διεύθυνση Σπουδών Δ.Ε του Υπουργείου Παιδείας.

Με την παρούσα εγκύκλιο ρυθμίζονται θέματα που αφορούν ΜΟΝΟ τη διεξαγωγή των εξετάσεων στα μαθήματα που εξετάζονται σε πανελλήνιο επίπεδο οι υποψήφιοι ΓΕΛ και ΕΠΑΛ (ΟΜΑΔΑΣ Β΄).

Διαβάστε την εγκύκλιο

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εξετάσεις Απολυτήριες εξετάσεις της τελευταίας τάξης Γενικού Λυκείου στα μαθήματα που εξετάζονται σε πανελλήνιο επίπεδο και πανελλήνιες εξετάσεις ΕΠΑΛ-ΟΜΑΔΑ Β΄ (σχολ. έτους 2011-2012)