Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές δοκιμασίες των Στρατιωτικών Σχολών - Διόρθωση

Ανακοινώνουμε ότι αναρτήθηκε εκ νέου στις 15-03-2012 στο διαδίκτυο στην ιστοσελίδα του ΓΕΕΘΑ: www.geetha.mil.gr η εγκύκλιος προκήρυξης διαγωνισμού επιλογής σπουδαστών για το 1ο έτος των ΑΣΕΙ & ΑΣΣΥ ακαδημαϊκού έτους 2012-2013 αφού διορθώθηκε τυπογραφικό λάθος στο «ΥΠΟΔΕΙΓΜΑ 9». Σύμφωνα με ενημέρωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας (ΥΠΕΘΑ), η εγκύκλιος δεν θα διακινηθεί σε έντυπη μορφή, όπως γινόταν τα προηγούμενα χρόνια και επομένως οι υποψήφιοι θα πρέπει να ενημερωθούν από το διαδίκτυο σχετικά με τα δικαιολογητικά και τις ημερομηνίες υποβολής τους.

Όσοι -ες έχουν τις απαραίτητες προϋποθέσεις που ορίζει η προκήρυξη και επιθυμούν τη συμμετοχή τους στις Προκαταρκτικές Εξετάσεις για μια ή περισσότερες Σχολές, πρέπει αφενός να δηλώσουν αυτές στο Μηχανογραφικό Δελτίο του Υπουργείου Παιδείας Δια Βίου Μάθησης και Θρησκευμάτων και αφετέρου να υποβάλουν απευθείας ή με συστημένη επιστολή το αργότερο μέχρι 30 Μαρτίου 2012 (ευανάγνωστη ημερομηνία σφραγίδας ταχυδρομικής υπηρεσίας, δημοσίας ή ιδιωτικής), μια πλήρη σειρά δικαιολογητικών που αναγράφονται στις παραγράφους 1 και 2 του Παραρτήματος «ΣΤ» ΜΟΝΟ στη Σχολή πρώτης προτίμησής τους ή στη ΔΑΕ αν αυτή είναι Σχολή της Πολεμικής Αεροπορίας. Μετά την ημερομηνία αυτή δεν γίνονται δεκτές αιτήσεις συμμετοχής.

Οι υποψήφιοι της ειδικής κατηγορίας Έλληνες -ίδες του Εξωτερικού υποβάλλουν το αργότερο μέχρι 04 Μαΐου 2012, με την ίδια διαδικασία τα δικαιολογητικά τους, όπως αυτά αναγράφονται στο Παράρτημα "Ε" της παρούσας Προκηρύξεως, ΜΟΝΟ στη ΔΑΕ/Α7 (ανεξάρτητα από τη Σχολή 1ης προτίμησης).

Η προθεσμία υποβολής των δικαιολογητικών λήγει στις 30-3-2012. Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν απευθείας στα τηλέφωνα των σχολών που αναφέρονται στο κεφ. ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ-ΥΠΟΒΟΛΗ-ΕΛΕΓΧΟΣ της ανωτέρω εγκυκλίου.

Διαβάστε την εγκύκλιο 

Η Δ/ΝΤΡΙΑ Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ

Β. ΣΦΟΝΔΥΛΗ

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εξετάσεις Προθεσμία υποβολής δικαιολογητικών για τη συμμετοχή υποψηφίων στις προκαταρκτικές δοκιμασίες των Στρατιωτικών Σχολών - Διόρθωση