Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Επιτηρητές εξετάσεων ΚΠγ περιόδου Μαΐου 2013

ΣΧΕΤ: Φ.40/1638/22-03-2013 έγγραφο ΠΕ.ΔΙ.ΕΚ. Ηπείρου

Σύμφωνα με το παραπάνω σχετικό έγγραφο της ΠΕ.ΔΙ.ΕΚ. Ηπείρου, καλούνται οι μόνιμοι ή αναπληρωτές εκπαιδευτικοί και οι διοικητικοί υπάλληλοι (όχι το βοηθητικό προσωπικό) της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας και της Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας που επιθυμούν να είναι επιτηρητές στις εξετάσεις του Κρατικού Πιστοποιητικού Γλωσσομάθειας να συμπληρώσουν τα στοιχεία τους στον επισυναπτόμενο πίνακα (να συμπληρωθούν όλα τα στοιχεία που ζητούνται).

Παρακαλούμε οι κ. Διευθυντές να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους εκπ/κούς του σχολείου τους και να αποστείλουν συμπληρωμένο τον επισυναπτόμενο πίνακα στη Διεύθυνση Δ.Ε. Πρέβεζας, το αργότερο μέχρι την Τετάρτη 27 Μαρτίου 2013 και ώρα 12.00 μ..

Επίσης να επιστήσουν την προσοχή στους επιτηρητές που θα δηλώσουν συμμετοχή στις εξετάσεις, να είναι συνεπείς με τη δήλωσή τους για την απρόσκοπτη διεξαγωγή των εξατάσεων.

Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν στις 11 και 12 Μαϊου 2013. Αποκλείονται οι εκπ/κοί που έχουν σύζυγο ή συγγενή εξ αίματος ή εξ αγχιστείας μέχρι και τρίτου βαθμού ως υποψήφιο.

Επισυνάπτεται τροποποίηση της αριθμ. 14420/ΚΒ/2008 Υπουργικής Απόφασης.

Η Διευθύντρια

 

Βασιλική Σφονδύλη

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εξετάσεις Επιτηρητές εξετάσεων ΚΠγ περιόδου Μαΐου 2013