Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Εκλογές για τη ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων

Σας υπενθυμίζουμε ότι οι εκλογές για την ανάδειξη νέων αιρετών μελών των υπηρεσιακών συμβουλίων εκπαιδευτικού προσωπικού θα διεξαχθούν στις 5 Νοεμβρίου 2012, ημέρα Δευτέρα, στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του 1ου Γενικού Λυκείου Πρέβεζας, από την 9η πρωινή μέχρι την 5η μεταμεσημβρινή ώρα.

Για τη διευκόλυνση των εκλογέων και τη διασφάλιση της ευρύτερης δυνατής συμμετοχής, χορηγείται άδεια μιας (1) ημέρας στους εκπαιδευτικούς που θα ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Για την ομαλή και απρόσκοπτη διενέργεια των εκλογών, θα πρέπει οι ψηφοφόροι να προσκομίζουν στην Εφορευτική Επιτροπή την αστυνομική τους ταυτότητα, ενώ οι ψηφίσαντες εκπαιδευτικοί υποχρεούνται να προσκομίσουν, την επομένη των εκλογών, στο Διευθυντή του σχολείου τους βεβαίωση της Εφορευτικής Επιτροπής, ότι άσκησαν το εκλογικό τους δικαίωμα.
Δικαίωμα ψήφου έχουν οι εκπαιδευτικοί (μόνιμοι και αναπληρωτές) που υπηρετούν είτε οργανικά είτε με απόσπαση από άλλα ΠΥΣΔΕ ή εκπαιδευτικοί που υπηρετούν με διάθεση από τη Β/θμια στην Α/θμια Εκπ/σης Πρέβεζας, καθώς και οι έχοντες μακροχρόνια άδεια με οργανική θέση σε σχολείο αρμοδιότητάς μας.

Υπενθυμίζεται ότι κάθε ψηφοφόρος σημειώνει στο οικείο ψηφοδέλτιο μέχρι δύο (2) σταυρούς για τους υποψηφίους του ίδιου συνδυασμού.

Τέλος, οι εκπαιδευτικοί που δεν επιθυμούν να ψηφίσουν, θα προσέλθουν στα σχολεία τους για παροχή διοικητικού έργου που θα τους ανατεθεί από την προηγουμένη των εκλογών από τον Διευθυντή του σχολείου τους.

Παρακαλούμε για την ενυπόγραφη ενημέρωση των εκπαιδευτικών B/θμιας Εκπ/σης που υπηρετούν στα σχολεία αρμοδιότητάς σας

Η Δ/ντρια Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας

Σφονδύλη Β.
Μαθηματικός

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εκπαιδευτικοί Εκλογές για τη ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων