Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Ανακοίνωση προσωρινού πίνακα κατάταξης Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης και Ειδικών Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης (ΤΑΔ-ΕΤΑΔ)

Το Υπουργείο Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού ενημερώνει τους μόνιμους εκπαιδευτικούς κλάδου ΠΕ11 (Φυσικής Αγωγής) που κατέθεσαν αίτηση τοποθέτησης για τα Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης και τα Ειδικά Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης, ότι στην ιστοσελίδα http://e-aitisi.sch.gr αναρτάται ο προσωρινός πίνακας μονίμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 για τα Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης Γυμνασίων και τα Ειδικά Τμήματα Αθλητικής Διευκόλυνσης Λυκείων .

Ο προσωρινός πίνακας κατάταξης ΤΑΔ-ΕΤΑΔ είναι προσβάσιμος και από την επίσημη ιστοσελίδα του Υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων, Πολιτισμού και Αθλητισμού http://www.minedu.gov.gr μέσω διαδικτυακής σύνδεσης που οδηγεί στην ιστοσελίδα http://e-aitisi.sch.gr.

Ο πίνακας περιλαμβάνει τη γενική σειρά κατάταξης των μόνιμων εκπαιδευτικών κλάδου ΠΕ11 που έχουν υποβάλει αίτηση για τοποθέτηση στα Τ.Α.Δ. / Ε.Τ.Α.Δ., κατά άθλημα με φθίνουσα σειρά μορίων.

Στην ίδια ηλεκτρονική διεύθυνση για την ενημέρωση των ενδιαφερομένων υποψηφίων εκπαιδευτικών , αναρτάται και η υπ΄αρίθμ.104563/Γ4/11-9-2012 Εγκύκλιος για την υποβολή ενστάσεων κατά των προσωρινών πινάκων.

Για τον πίνακα με τα ονόματα πατήστε εδώ.

Για την εγκύκλιο πατήστε εδώ.

Ημερομηνία έναρξης υποβολής ενστάσεων 13-9-2012 , λήξη 17-9-2012. Οι παραπάνω ημερομηνίες είναι αποκλειστικές και δεν θα δοθεί επιπλέον παράταση.

Οι ενστάσεις που κατατίθενται από τους ενιστάμενους εκπαιδευτικούς πρέπει να είναι συγκεκριμένες και όχι γενικές (π.χ όχι κατά της προπονητικής εμπειρίας, αλλά κατά της μοριοδότησης του συμβολαίου τάδε). Επίσης πρέπει να συνοδεύονται από τα απαραίτητα δικαιολογητικά τα οποία τεκμηριώνουν το λόγο για τον οποίο υποβάλλεται η ένσταση.

Διαβάστε την εγκύκλιο υποβολής ενστάσεων

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εκπαιδευτικοί Ανακοίνωση προσωρινού πίνακα κατάταξης Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης και Ειδικών Τμημάτων Αθλητικής Διευκόλυνσης (ΤΑΔ-ΕΤΑΔ)