Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη θέσης Διευθυντή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πρέβεζας με αναπλήρωση για το σχολικό έτος 2012-2013

ΚΑΛΟΥΜΕ

Τους εκπαιδευτικούς που ανήκουν οργανικά στις σχολικές μονάδες της Δευτεροβάθμιας ή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας (έχουν τουλάχιστον βαθμό Δ), και επιθυμούν να ασκήσουν καθήκοντα Διευθυντή στο Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πρέβεζας για το σχ. έτος 2012-13 εφόσον πληρούν τις προϋποθέσεις που προβλέπονται από τις διατάξεις του αρθρ.11 παρ. 4 και αρθρ. 24, παρ. 10, 11 και 12 του Ν. 3848/2010, ήτοι εκπαιδευτικοί Α/θμιας Εκπ/σης του κλάδου δασκάλων, εκπαιδευτικοί του Π.Δ. 323/1993 και εκπαιδευτικοί Β/θμιας Εκπ/σης των αντιστοίχων προς τα διδασκόμενα γνωστικά αντικείμενα κλάδων, εφόσον έχουν τα προσόντα τοποθέτησης και διορισμού σε θέσεις προσωπικού των Σ.Μ.Ε.Α.Ε. να υποβάλουν αίτηση εκδήλωσης ενδιαφέροντος με βιογραφικό σημείωμα συνοδευόμενο με τα απαραίτητα δικαιολογητικά από την Τρίτη 23/08/2012 έως και την Τρίτη 04/09/2012, στο ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας.

Συνοδευτικά δικαιολογητικά του Ν. 3848/2010 :

  1. Πλήρες πιστοποιητικό υπηρεσιακών μεταβολών.
  2. Φωτοαντίγραφα τίτλου σπουδών, τίτλων μεταπτυχιακών σπουδών, μετεκπαίδευσης και επιμόρφωσης.
  3. Αποδεικτικά γνώσης ξένων γλωσσών.
  4. Πιστοποιητικά επιμόρφωσης στις Τ.Π.Ε.
  5. Υπεύθυνη δήλωση του Ν 1599/1986 με την οποία να βεβαιώνεται ότι α) ο εκπαιδευτικός δεν έχει καταδικαστεί τελεσίδικα για πειθαρχικό παράπτωμα από τα οριζόμενα στην παρ. 2 του άρθρου 109 του Υπαλληλικού Κώδικα (Ν.3528/2007, Φ.Ε.Κ. 26/9-2-2007 τ.Α΄). β), δεν συντρέχουν τα κωλύματα διορισμού της παρ. 1 του άρθρου 8 του ιδίου κώδικα.

Όλοι οι τίτλοι σπουδών υποβάλλονται σε επικυρωμένα φωτοαντίγραφα, προκειμένου δε για τίτλους σπουδών, οι οποίοι προέρχονται από ιδρύματα ανώτατης εκπαίδευσης της αλλοδαπής , πρέπει να είναι αναγνωρισμένοι από το Δ.Ο.Α.Τ.Α.Π./ΔΙ.Κ.Α.ΤΣ.Α. ή το Ινστιτούτο Τεχνολογικής Εκπαίδευσης (Ι.Τ.Ε.), ή το Συμβούλιο Αναγνώρισης Επαγγελματικών Ισοτιμιών (Σ.Α.Ε.Ι.). Τυχόν ξενόγλωσσες βεβαιώσεις ή έγγραφα πρέπει να έχουν επίσημα μεταφραστεί από την αρμόδια υπηρεσία του Υπουργείου Εξωτερικών, ή άλλο αρμόδιο κατά νόμο όργανο.

Οι βεβαιώσεις ή τα υπηρεσιακά έγγραφα που αφορούν στην υπηρεσιακή κατάσταση, άσκηση διοικητικών καθηκόντων, διδακτικού και καθηγητικού έργου, καθώς και τη συμμετοχή σε υπηρεσιακά συμβούλια, πρέπει να αναφέρουν χρόνο έναρξης και λήξης, κατά περίπτωση.

Μετά την λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων, δεν γίνονται δεκτά:

α) συμπληρωματικά δικαιολογητικά και
β) οποιαδήποτε μεταβολή στο περιεχόμενο των αιτήσεων.

Παρακαλούνται οι Διευθυντές των Σχολείων Α/θμιας Εκπ/σης και Β/θμιας Εκπ/σης να ενημερώσουν ενυπόγραφα τους εκπαιδευτικούς του σχολείου ευθύνης τους.

Δείτε υπόδειγμα αίτησης

Η Διευθύντρια Δ.Δ.Ε.

Βασιλική Σφονδύλη
Μαθηματικός

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εκπαιδευτικοί Πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος για κάλυψη θέσης Διευθυντή του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Πρέβεζας με αναπλήρωση για το σχολικό έτος 2012-2013