Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Παραχώρηση Διαμερισμάτων στην Πάφο για Έλληνες Εκπαιδευτικούς

Το Δ.Σ. του Κέντρου Μελετών & Τεκμηρίωσης ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ., μετά από συνεννόηση με την Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ. (Οργάνωση Ελλήνων Λειτουργών Μέσης Εκπαίδευσης Κύπρου), εξασφάλισε την παραχώρηση 20 διαμερισμάτων για την περίοδο των διακοπών του Πάσχα.

Τα δωμάτια αυτά (στούντιο), βρίσκονται στην Πάφο, είναι πλήρως εξοπλισμένα με κλιματισμό, τηλεόραση και όλα τα στοιχειώδη για μια άνετη διαμονή. Στα «στούντιο» υπάρχουν δύο μονά κρεβάτια ενωμένα και ένας καναπές. Αποτελούν ιδιόκτητα διαμερίσματα της Ο.Ε.Λ.Μ.Ε.Κ. και παραχωρούνται δωρεάν στους έλληνες εκπαιδευτικούς – μέλη της Ο.Λ.Μ.Ε. σε δύο περιόδους:

  1. Μεγάλη Εβδομάδα: 9/4 – 15/4/2012 (10 διαμερίσματα)
  2. Εβδομάδα της Διακαινησίμου: 16/4 – 22/4/2012. (10 διαμερίσματα)

Όσοι συνάδελφοι ενδιαφέρονται για την παραχώρηση δωματίου, πρέπει να συμπληρώσουν την αίτηση που βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΚΕ.ΜΕ.ΤΕ., www.kemete.gr και να την αποστείλουν ηλεκτρονικά στην διεύθυνση

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., μέχρι και 29/3/2012.

Σε περίπτωση που οι αιτήσεις είναι περισσότερες από τον αριθμό των παραχωρούμενων διαμερισμάτων θα γίνει κλήρωση.

Τα ονόματα των ενδιαφερόμενων που θα κληρωθούν, θα αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του ΚΕΜΕΤΕ (www.kemete.gr) μέχρι τις 30/3/2012

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εκπαιδευτικοί Παραχώρηση Διαμερισμάτων στην Πάφο για Έλληνες Εκπαιδευτικούς