Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών στη λήξη του διδακτικού έτους

Εν όψει της λήξης του διδακτικού έτους 2017-2018:

  • Οι εκπαιδευτικοί που είναι στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας και είναι προσωρινά τοποθετηµένοι -για το διδακτικό έτος 2017-18- σε σχολικές µονάδες της ΔΔΕ Πρέβεζας, θα κάνουν πράξη ανάληψης στα σχολεία που υπηρετούν (πλην όσων υπηρετούν με θητεία – η οποία λήγει μετά τις 30/06/2018- σε φορείς και υπηρεσίες του ΥΠΠΕΘ).
  • Οι εκπαιδευτικοί που ανήκουν στο ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας και είναι αποσπασμένοι σε άλλο ΠΥΣΔΕ, θα κάνουν πράξη ανάληψης στην οργανική τους θέση ή στη θέση προσωρινής τοποθέτησής τους.

Επισημαίνεται ότι σύµφωνα µε το αρ. πρωτ. 101362/Ε2/19-06-2018 έγγραφο του ΥΠΠEΘ για λόγους διευκόλυνσης των εν λόγω εκπαιδευτικών, όσον αφορά στην ανάληψη υπηρεσίας στην οργανική τους θέση µε τη λήξη του διδακτικού έτους στις 29/6/2018, γίνεται δεκτή η ανάληψη της υπηρεσίας τους µε αποστολή υπεύθυνης δήλωσης µέσω τηλεοµοιοτυπίας (FAX) ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και στη συνέχεια µε την αποστολή της ταχυδροµικά. Διευκρινίζεται ότι οι προαναφερόµενοι εκπαιδευτικοί δεν απαλλάσσονται από την υποχρέωση της θερινής υπηρεσίας σε σχολική µονάδα και από τυχόν άλλη υποχρέωσή τους στο ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας, σύμφωνα με το ανωτέρω σχετικό έγγραφο.

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί της ΔΔΕ Πρέβεζας, κατά τη διάρκεια της θερινής περιόδου, να ενημερώνονται από τη ιστοσελίδα της ΔΔΕ για ζητήματα υπηρεσιακών μεταβολών (αιτήσεις απόσπασης εντός ΠΥΣΔΕ, προσωρινής τοποθέτησης, διάθεσης ή συμπλήρωσης ωραρίου σε άλλες σχολ. μονάδες κ.ά)

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εκπαιδευτικοί Ανάληψη υπηρεσίας εκπαιδευτικών στη λήξη του διδακτικού έτους