Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

Συμμετοχή στη 13η Διεθνή Έκθεση για την Εκπαίδευση

Ενημερώνουμε τις σχολικές μονάδες ότι στις 11-13 Μαρτίου 2011 πραγματοποιείται η 13η Διεθνής Έκθεση για την Εκπαίδευση και την Εργασία, στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (ΣΕΦ), η οποία οργανώνεται από την εταιρία EuroPartners και τελεί υπό την αιγίδα του Υπ. Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ.

Tο Υπ. Παιδείας Δ.Β.Μ.Θ. θα λάβει μέρος στην Έκθεση, με στόχο την ενημέρωση του κοινού για τις δημόσιες υπηρεσίες Συμβουλευτικής - Επαγγελματικού Προσανατολισμού στην Ελλάδα. Για το λόγο αυτό, στην εκδήλωση θα παρευρίσκονται επιμορφωμένοι εκπαιδευτικοί, που υπηρετούν στις δομές ΣΕΠ (ΚΕΣΥΠ – ΓΡΑΣΕΠ) της χώρας, οι οποίοι θα είναι στη διάθεση των μαθητών για παροχή υπηρεσιών συμβουλευτικής, πληροφόρηση και διεξαγωγή τεστ επαγγελματικού προσανατολισμού.

Τα σχολεία μπορούν να πραγματοποιήσουν επίσκεψη στην έκθεση, κατόπιν σχετικής έγκρισης από την αρμόδια Διεύθυνση. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα, τις ώρες λειτουργίας της έκθεσης και την πρόσβαση στο χώρο, μπορείτε να επισκεφθείτε την ιστοσελίδα http://www.ekpaidefsi.gr.

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εκπαιδευτικοί Συμμετοχή στη 13η Διεθνή Έκθεση για την Εκπαίδευση