Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Συνεδρίαση του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης

Με τη συμμετοχή όλων των θεσμοθετημένων εκπροσώπων, συμπεριλαμβανομένων των Ομοσπονδιών των Εκπαιδευτικών, πραγματοποιήθηκε, σήμερα 15/02/2011, η πρώτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης (ΣΠΔΕ), με τη νέα σύνθεσή του, υπό την προεδρία του Καθηγητή Ι. Καζάζη.

Μετά το τέλος της συνεδρίασης ο κ. Καζάζης δήλωσε:

Εξετάστηκε, κυρίως, η δομή του νέου οργάνου, που αντικαθιστά το Παιδαγωγικό Ινστιτούτο, το Κέντρο Εκπαίδευσης Ενηλίκων, τον Οργανισμό Επιμόρφωσης Εκπαιδευτικών και το Ινστιτούτο Παιδείας Ομογενών και Διαπολιτισμικής Εκπαίδευσης. Φάνηκε πως η δομή του συνδυάζει τα θετικά των προηγούμενων οργανωτικών σχημάτων, με το νέο επιτελικό ρόλο που καλείται να παίξει ο σύνθετος αυτός φορέας , την εποχή της ψηφιακής επανάστασης στην εκπαίδευση. 

Εκφράστηκαν θέσεις από όλους τους συμμετέχοντες, θετικές και αρνητικές και σε κάθε περίπτωση εποικοδομητικές, οι οποίες και θα τεθούν υπόψη της πολιτικής ηγεσίας στην τελική διαμόρφωση του νέου αυτού στρατηγικού για την εκπαίδευση φορέα.

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Εκπαιδευτικά Θέματα Εκπαιδευτικοί Συνεδρίαση του Συμβουλίου Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης