Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Απολογισμός της διημερίδας των Φυσικών Επιστημών

Η διημερίδα των Φυσικών Επιστημών με θέμα «Στα μονοπάτια του Εγκεφάλου της Φυσικής και της Χημείας» που πραγματοποιήθηκε στις 24 και 25 Μαΐου στο Πολιτιστικό Κέντρο ΟΑΣΗ του Δήμου Πρέβεζας ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία.

Τις δύο ημέρες των εργασιών της κατάφερε να προσελκύσει έντονα το ενδιαφέρον των μαθητών/τριών. Η ενεργός συμμετοχή τους στις δράσεις της διημερίδας ήταν πάνω από την αναμενόμενη. Οι παρουσιάσεις πειραμάτων από τους μαθητές και μαθήτριες κατά την πρώτη ημέρα των εργασιών δημιούργησαν μια υπέροχη εορταστική ατμόσφαιρα  Φυσικής - Χημείας - Βιολογίας. Επίσης, η ομιλία με θέμα: «ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ ο σκηνοθέτης μας» έδωσε με τον καλύτερο τρόπο την εικόνα της λειτουργίας του εγκεφάλου.

Το ενδιαφέρον που επέδειξαν οι μαθητές/τριές μας για τις πειραματικές δραστηριότητες κατά την δεύτερη ημέρα ήταν, επίσης, μεγάλο και συνοδεύτηκε από πολλές ερωτήσεις που σημαίνει ότι πράγματι τα πειράματα ενεργοποίησαν το ενδιαφέρον τους· άλλωστε ήταν συνδεδεμένα με την καθημερινότητά τους.

Θα θέλαμε να συγχαρούμε και πάλι τους μαθητές/τριες, τους εν ενεργεία και συνταξιούχους εκπαιδευτικούς, την ομιλήτρια και τους/τις συνεργάτες/τριές της και να ευχαριστήσουμε το Δήμο Πρέβεζας για την υποστήριξή του σε αυτή τη συνδιοργάνωση.

Υποσχόμαστε να συνεχίζουμε την προσπάθειά μας και βέβαια δεσμευόμαστε ώστε οι εκδηλώσεις που αφορούν στις φυσικές επιστήμες να γίνουν ένας ανοικτός στο κοινό θεσμός που θα επαναλαμβάνεται ετησίως στο Νομό μας.

Από την Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας και το Ε.Κ.Φ.Ε. Πρέβεζας

Δελτίο Τύπου

Η Αφίσα της Εκδήλωσης

Το Πρόγραμμα της Εκδήλωσης

Φωτογραφίες

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δράσεις Σχολικές Δράσεις Επιστήμη - Τεχνολογία Απολογισμός της διημερίδας των Φυσικών Επιστημών