Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

1o ΓΕΛ Πρέβεζας: 2η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Βόλλευ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ - 22/4/2016

Η Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας σας γνωστοποιεί ότι την Τετάρτη και την Πέμπτη 20/21-04-2016 διεξήχθησαν στην Κύπρο  οι Τελικοί των Πανελλήνιων Σχολικών Αγώνων Πετοσφαίρισης  αγοριών (FINAL FOUR) .

Στους Αγώνες συμμετείχε το 1ο ΓΕΛ Πρέβεζας όπου ήταν και το μοναδικό Δημόσιο Λύκειο αφού οι υπόλοιπες τρεις oμάδες ήταν Κολέγια από την Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.  Η Ομάδα του 1ου ΓΕΛ Πρέβεζας νίκησε στον ημιτελικό την oμάδα του κολεγίου των Αθηνών «ΖΩΗ» με 2-0 σετ. Στον τελικό αντιμετώπισε το «Ελληνικό  Κολέγιο Θεσσαλονίκης» όπου παίζοντας καλό Βόλλευ έχασε με 3-0 σετ. Αξίζει να σημειωθεί ότι το κολλέγιο της Θεσσαλονίκης απαρτίζεται  εξ ολοκλήρου από παίχτες της εθνικής ομάδας παίδων και εφήβων.

Συγχαίρουμε του μαθητές μας και τον προπονητή τους κ. Τσεκούρα Γρηγόριο για τη  σπουδαία πορεία τους  και τη συμμετοχή τους στον τελικό και τους ευχόμαστε καλή επιτυχία στις εξετάσεις  που ακολουθούν.

Από τη Διεύθυνση της ΔΔΕ Πρέβεζας

volley-1gel-prwtathlites-small(κάντε κλικ για εμφάνιση σε μεγαλύτερο μέγεθος)

 

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δράσεις Σχολικές Δράσεις Αθλητισμός 1o ΓΕΛ Πρέβεζας: 2η θέση στο Πανελλήνιο Σχολικό Πρωτάθλημα Βόλλευ