Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΣΥΠ (ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΣΥΠ (ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ)

H Δ/νση Δ/θμιας Εκπ/σης Ν. Πρέβεζας ενημερώνει τους ενδιαφερόμενους ότι το Κέντρο Συμ-βουλευτικής & Προσανατολισμού (ΚΕΣΥΠ) στεγάζεται στα γραφεία της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας (Κολοκοτρώνη - Περιοχή Νοσοκομείου, Διδακτήριο 2ου Γενικού Λυκείου Πρέβεζας) και λειτουργεί σύμφωνα με το παρακάτω πρόγραμμα:

ΔΕΥΤΕΡΑ-ΤΡΙΤΗ-ΤΕΤΑΡΤΗ : 10.00 π.μ. έως 6.00 μ.μ.
ΠΕΜΠΤΗ-ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ : 7.00 π.μ. έως 3.00μ.μ.

Τηλ. : 2682089795
e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. 
Ιστοσελίδα: http://kesyp.pre.sch.gr  

Απευθύνεται:

σε όλα τα μέλη της σχολικής κοινότητας, μαθητές, καθηγητές, γονείς αλλά και σε κάθε ενδιαφερό-μενο που έχει ανάγκη συμβουλευτικής στήριξης και πληροφόρησης σχετικά με τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές του επιλογές.

 

Προσφέρει:

  • Ενημέρωση μαθητών/μαθητριών αλλά και καθηγητών σε θέματα που αφορούν στις με-ταβολές στο σύστημα εκπαίδευσης (ΓΕΛ-ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, σύστημα εισαγωγής στην τριτοβάθμια εκπαίδευση κλπ.).
  • Συμβουλευτική στήριξη (ατομική, ομαδική) σε μαθητές και νέους για τις εκπαιδευτικές και επαγγελματικές τους αποφάσεις.
  • Αξιόπιστη και έγκυρη πληροφόρηση σε ζητήματα σπουδών, κατάρτισης και αγοράς εργασίας.

Διαθέτει:

  • Τests ικανοτήτων, ενδιαφερόντων, αξιών, λήψης απόφασης.
  • Πληροφοριακό και ενημερωτικό υλικό για θέματα εκπαίδευσης, κατάρτισης και αγοράς εργασίας σε έντυπη και ηλεκτρονική μορφή.
  • Βιβλιοθήκη με τίτλους που άπτονται θεμάτων Επαγγελματικού Προσανατολισμού
  • Σειρά αρχείων: 1. Έντυπων οδηγών σπουδών Α.Ε.Ι., Τ.Ε.Ι., Στρατιωτικών και άλλων σχολών 2. Μεταπτυχιακών σπουδών και Υποτροφιών 3. Ηλεκτρονικών διευθύνσεων 4. Ευρωπαϊκών προγραμμάτων 5. Οδηγό για σπουδές στο Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστή-μιο 6. Αρχείο δημοσιευμάτων που αφορούν τις επαγγελματικές προοπτικές και την αγορά εργασίας.
  • Πρόσβαση σε δίκτυα / διαδίκτυο, βάσεις μορφωτικών και επαγγελματικών δεδομένων.

Οι μαθητές/τριες των Γυμνασίων, των ΓΕΛ & ΕΠΑΛ-ΕΠΑΣ, οι απόφοιτοι, οι γονείς – κη-δεμόνες τους και γενικά κάθε ενδιαφερόμενος, μπορούν να επισκέπτονται το ΚΕΣΥΠ τις ώρες που λειτουργεί για ενημέρωση και συμβουλευτική στήριξη προκειμένου να οδηγηθούν στις καλύτερες γι΄ αυτούς δυνατές επιλογές.

ΑΠΟ ΤΗ Δ/ΝΣΗ Δ/ΘΜΙΑΣ ΕΚΠ/ΣΗΣ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Δελτία Τύπου ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΚΕΣΥΠ (ΚΕΝΤΡΟ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ)