Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΚΠΓ 2024 Α

ΚΠΓ Α΄ 2024  ΩΡΕΣ ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ ΕΞΕΤΑΣΗΣ ΣΤΟ 1ο ΓΕΛ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

Παραλαβή πιστοποιητικών ΚΠΓ Α΄ εξεταστικής περιόδου 2023

 

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΜΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΤΟΥ  ΣΤΑΘΕΡΟΥ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΘΕΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ

ΜΕ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΤΜΗΜΑ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΛΕΙΤΕ ΤΟ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟ ΚΙΝΗΤΟ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ 6952011666

 

Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με απειλητικό μήνυμα που εστάλη σήμερα το πρωί σε σχολεία

ΑΡΧΗΓΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ 

  Αθήνα, 29 Μαΐου 2024

 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Σήμερα το πρωί μεγάλος αριθμός σχολείων έγιναν αποδέκτες πανομοιότυπου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου με απειλητικό περιεχόμενο.

Το μήνυμα εμφαίνεται να προέρχεται από χώρα του εξωτερικού, ενώ η  μαζικότητα αποστολής του, ακόμη και σε σχολικές μονάδες οι οποίες σήμερα δεν λειτουργούν, καταδεικνύει ότι σκοπός του μηνύματος είναι η δημιουργία αναστάτωσης και ο κλονισμός του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών.

Σε κάθε περίπτωση, από την Ελληνική Αστυνομία υπήρξε άμεση κινητοποίηση ώστε σε συνεργασία με το Υπουργείο Παιδείας και τις σχολικές μονάδες να πραγματοποιηθεί ο σχετικός έλεγχος , ενώ ήδη η Διεύθυνση Δίωξης Ηλεκτρονικού Εγκλήματος διεξάγει έρευνα για τον εντοπισμό του αποστολέα.

Η ασφάλεια των πολιτών και ιδίως της μαθητικής κοινότητας αποτελεί κύριο μέλημα και πρώτιστη προτεραιότητα για το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη και την Ελληνική Αστυνομία και προς τον σκοπό αυτό θα γίνουν όλες οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκάλυψη του δράστη.

https://www.astynomia.gr/2024/05/29/29-05-2024-anakoinosi-archigeiou-ellinikis-astynomias-schetika-me-apeilitiko-minyma-pou-estali-simera-to-proi-se-scholeia/29-05-2024

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Δελτία Τύπου Ανακοίνωση Αρχηγείου Ελληνικής Αστυνομίας σχετικά με απειλητικό μήνυμα που εστάλη σήμερα το πρωί σε σχολεία