Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας προς τους επιτυχόντες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις

Εκφράζω τα θερμά συγχαρητήριά μου και τις ευχαριστίες μου σε όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Στους επιτυχόντες εύχομαι καλές και ουσιαστικές σπουδές.

Η επιτυχία σας είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης και συστηματικής  μελέτης και προσπάθειας με τη διαρκή βοήθεια των δασκάλων σας και τη στήριξη των οικογενειών σας.

Ο νομός μας συνεχίζει να διατηρεί υψηλά ποσοστά επιτυχιών, οι υποψήφιοι από τα Γενικά Λύκεια σημείωσαν ποσοστό επιτυχίας 75,5% και από τα Επαγγελματικά Λύκεια ποσοστό 65,0%. Οι επιδόσεις σας είναι η καλύτερη απάντηση ενάντια στα αρνητικά στερεότυπα που προβάλλονται για την δημόσια εκπαίδευση στη χώρα μας.

Για όσους δεν πέτυχαν τους στόχους που έθεσαν ή δεν εισήχθησαν  σε κάποια σχολή θέλω να σας πω να μην αποθαρρυνθείτε, να συνεχίσετε τις προσπάθειες σας γιατί το μέλλον είναι κάτι που σχεδιάζεται διαρκώς και δεν κρίνεται μόνο από εξετάσεις.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων θέλω να ευχαριστήσω όλους τους εκπαιδευτικούς και τους διοικητικούς υπαλλήλους που συμμετείχαν σ΄αυτές και τις δημόσιες υπηρεσίες για τη συνδρομή τους στην επιτυχή και αδιάβλητη διεξαγωγή των εξετάσεων.

 

Πρέβεζα 24-8-2017                                                               

Ο ΔΔΕ  Πρέβεζας

Δρ. Κων/νος Καμπουράκης

Φυσικός

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Δελτία Τύπου Μήνυμα του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας προς τους επιτυχόντες στις φετινές πανελλαδικές εξετάσεις