Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Αιτήσεις/δηλώσεις προτίμησης για τοποθέτηση εκπαιδευτικών από μετάθεση, βελτίωση και οριστική τοποθέτηση (23-5-2023)

Επισυνάπτεται εκ νέου ο αναμορφωμένος Πίνακας οργανικών κενών των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας, όπως τροποποιήθηκε από τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων εκπαιδευτικών, όπως επίσης και ο Πίνακας οργανικών κενών Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και Τμημάτων Ένταξης.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί:

α) που έχουν υποβάλει αίτηση βελτίωσης θέσης (τον Νοέμβριο 2022),

β) που ήρθαν στο ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας με μετάθεση,

γ) που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και έχουν υποβάλει αίτηση για οριστική τοποθέτηση (τον Νοέμβριο 2022),

δ) που είναι νεοδιοριζόμενοι (2022)

ε) και οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί που δεν τοποθετήθηκαν σε οργανικά κενά (άρση υπεραριθμίας) και επιθυμούν να τοποθετηθούν σε κενές θέσεις σχολείων της περιοχής μετάθεσης Πρέβεζας, κατά τη διαδικασία των διατάξεων του αρ. 15 Π.Δ. 50/1996, συγκρινόμενοι με όλους τους εκπαιδευτικούς που ζητούν μετάθεση (βελτίωση) ή τοποθέτηση, να υποβάλουν δήλωση προτιμήσεων για οριστική τοποθέτηση/βελτίωση έως και την Κυριακή 28-05-2023 ηλεκτρονικά (σκαναρισμένη αίτηση με υπογραφή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Μετά την αποστολή email, μπορείτε να επιβεβαιώσετε τη λήψη του τηλ. στο 2682024135. Η υποβολή δύναται να γίνει και αυτοπροσώπως στα γραφεία της Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας. Η ίδια προθεσμία (μέχρι την Κυριακή 28-05-2023) ισχύει και για την υποβολή αίτησης διόρθωσης τυχόν λαθών ή παραλείψεων σε σχέση με τον Πίνακα οργανικών τοποθετήσεων από άρση υπεραριθμίας (Πράξη ΠΥΣΔΕ 9/21-04-2023).

Διευκρινίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί των περιπτώσεων (α), (β), (γ) (δ) και (ε) που προαναφέρθηκαν, μπορούν να συμπεριλάβουν στη δήλωση προτίμησης και άλλα σχολεία πέραν των εμφανιζόμενων οργανικών κενών, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν κενά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τοποθετήσεων, από τη μετακίνηση εκπαιδευτικών που ζητούν (και επιτυγχάνουν) βελτίωση (πχ. εάν ο εκπαιδευτικός Α του σχολείου 1 μετατεθεί στο σχολείο 2 (βελτίωση θέσης), τότε το οργανικό κενό στο σχολείο 1 θα καλυφθεί, στην παρούσα φάση, από εκπαιδευτικό Β που πιθανόν θα το έχει δηλώσει).

Επισημαίνεται στους εκπαιδευτικούς, που θα υποβάλλουν αιτήσεις/δηλώσεις προτίμησης, η τήρηση των διατάξεων του αρ. 16 Π.Δ. 50/1996 «Κριτήρια για τις μεταθέσεις και τοποθετήσεις», όπως τροποποιήθηκαν και ισχύουν σύμφωνα και με την αριθ. 126437/Ε2/14-10-2022 εγκύκλιο του ΥΠΑΙΘ (π.χ. δικαιολογητικά για συνυπηρέτηση κ.λπ.).

Συνημμένα:

Πίνακας οργανικών τοποθετήσεων από άρση υπεραριθμίας - Πράξη 9/21-04-2023 ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας.

Αναμορφωμένος Πίνακας Οργανικών Κενών - Πράξη 9/21-04-2023 ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας.

Πίνακας Οργανικών Κενών Σ.Μ.Ε.Α.Ε. & Τ.Ε. - Πράξη 7/04-04-2023 ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας.

Δήλωση προτιμήσεων για τοποθέτηση εκπαιδευτικών από μετάθεση/βελτίωση/οριστική τοποθέτηση.

Εγκύκλιος ΥΠΑΙΘ

Από το ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αιτήσεις/δηλώσεις προτίμησης για τοποθέτηση εκπαιδευτικών από μετάθεση, βελτίωση και οριστική τοποθέτηση (23-5-2023)