Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Υποβολή δηλώσεων προτίμησης Σχολικών Μονάδων για προσωρινή τοποθέτηση σε λειτουργικά κενά ΕΑΕ της ΔΔΕ Πρέβεζας για το σχολικό έτος 2022-2023

Προσκαλούνται οι Νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί ΕΑΕ αρμοδιότητας ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας, να υποβάλλουν δήλωση προτίμησης τοποθέτησης σε λειτουργικά κενά ΕΑΕ για το διδακτικό έτος 2022-2023 ως και Τρίτη 23-08-2022 ώρα 12.00 π.μ.

Οι αιτήσεις μπορούν να υποβάλλονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας ηλεκτρονικά (σκαναρισμένες με υπογραφή) στο email της υπηρεσίας (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.).

Τονίζεται ότι οι αιτήσεις των εκπαιδευτικών μπορούν (και πρέπει) να είναι ανεξάρτητες των κενών, καθώς κατά τη διαδικασία των τοποθετήσεων ενδέχεται να προκύψουν και άλλα κενά από εκπαιδευτικούς που μετακινούνται εντός του νομού. Επισημαίνεται ότι οι αιτήσεις θα πρέπει να συνοδεύονται από τα αντίστοιχα δικαιολογητικά για την απόδειξη των στοιχείων που συμπληρώνονται (γάμος, τέκνα κ.α.). Επιπροσθέτως, οι εκπαιδευτικοί που είναι αιρετοί στην Τοπική Αυτοδιοίκηση καλούνται να επισυνάψουν στην αίτηση και τα ανάλογα δικαιολογητικά.

Έντυπο δήλωσης τοποθέτησης.
Πίνακας λειτουργικών κενών ανά σχολική μονάδα (ΣΜΕΑΕ & Τ.Ε).

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Υποβολή δηλώσεων προτίμησης Σχολικών Μονάδων για προσωρινή τοποθέτηση σε λειτουργικά κενά ΕΑΕ της ΔΔΕ Πρέβεζας για το σχολικό έτος 2022-2023