Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών από άρση υπεραριθμίας - Αιτήσεις/Δηλώσεις προτίμησης για τοποθέτηση εκπαιδευτικών από μετάθεση, βελτίωση και οριστική τοποθέτηση & Πίνακας οργανικών κενών Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και Τμημάτων Ένταξης (5-5-2022) ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ

Ανακοινώνεται ο Πίνακας τοποθετήσεων εκπαιδευτικών του ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας από άρση υπεραριθμίας 2022, καθώς και ο αναμορφωμένος Πίνακας οργανικών κενών (Ανακοινοποιήση) των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας, όπως τροποποιήθηκε από τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων εκπαιδευτικών, όπως επίσης και ο Πίνακας οργανικών κενών Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και Τμημάτων Ένταξης.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί:

α) που έχουν υποβάλει αίτηση βελτίωσης θέσης (τον Νοέμβριο 2021),

β) που ήρθαν στο ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας με μετάθεση,

γ) που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και έχουν υποβάλει αίτηση για οριστική τοποθέτηση (τον Νοέμβριο 2021),

δ) που είναι νεοδιοριζόμενοι

ε) και οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί που δεν τοποθετήθηκαν σε οργανικά κενά (άρση υπεραριθμίας) και επιθυμούν να τοποθετηθούν σε κενές θέσεις σχολείων της περιοχής μετάθεσης Πρέβεζας, κατά τη διαδικασία των διατάξεων του αρ. 15 Π.Δ. 50/1996, συγκρινόμενοι με όλους τους εκπαιδευτικούς που ζητούν μετάθεση (βελτίωση) ή τοποθέτηση, να υποβάλουν δήλωση προτιμήσεων για οριστική τοποθέτηση/βελτίωση έως και την Τρίτη 10-05-2022 και ώρα 15:00 ηλεκτρονικά (σκαναρισμένη αίτηση με υπογραφή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.). Είναι απαραίτητη, μετά την αποστολή email, η τηλ. επιβεβαίωση στο 2682024959 για τη λήψη του. Η υποβολή δύναται να γίνει και αυτοπροσώπως στα γραφεία της Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας. Σε αυτήν την περίπτωση και στο πλαίσιο λήψης μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να προβαίνουν πρώτα σε τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία με το προσωπικό της Διεύθυνσης για τον ορισμό συγκεκριμένου ραντεβού, προς αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού στους χώρους εργασίας της Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται τηρώντας όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα.

Διευκρινίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί των περιπτώσεων (α), (β), (γ) (δ) και (ε) που προαναφέρθηκαν, μπορούν να συμπεριλάβουν στη δήλωση προτίμησης και άλλα σχολεία πέραν των εμφανιζόμενων οργανικών κενών, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν κενά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τοποθετήσεων, από τη μετακίνηση εκπαιδευτικών που ζητούν (και επιτυγχάνουν) βελτίωση (πχ. εάν ο εκπαιδευτικός Α του σχολείου 1 μετατεθεί στο σχολείο 2 (βελτίωση θέσης), τότε το οργανικό κενό στο σχολείο 1 θα καλυφθεί, στην παρούσα φάση, από εκπαιδευτικό Β που πιθανόν θα το έχει δηλώσει).

Την Πέμπτη 12-05-2022 αναμένεται να ανακοινωθεί:

α) ο Πίνακας οργανικών τοποθετήσεων,

β) ο Πίνακας οργανικών τοποθετήσεων (Σ.Μ.Ε.Α.Ε. & Τ.Ε.) καθώς και

γ) οι αναμορφωμένοι Πίνακες με τα εναπομείναντα οργανικά κενά (για τη Γ΄ φάση τοποθετήσεων σύμφωνα με τις παρ. 10-11 του άρ.15 Π.Δ. 50/96).

Από το ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών από άρση υπεραριθμίας - Αιτήσεις/Δηλώσεις προτίμησης για τοποθέτηση εκπαιδευτικών από μετάθεση, βελτίωση και οριστική τοποθέτηση & Πίνακας οργανικών κενών Σ.Μ.Ε.Α.Ε. και Τμημάτων Ένταξης (5-5-2022) ΑΝΑΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ