Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Ονομαστικός Πίνακας υπεράριθμων εκπαιδευτικών - Δήλωση προτίμησης

Κοινοποιείται ο ονομαστικός Πίνακας υπεράριθμων εκπαιδευτικών ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας για το σχολ. έτος 2021-2022, σύμφωνα με την Πράξη 7/16-04-2021 του ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας, καθώς και ο Πίνακας οργανικών κενών-πλεονασμάτων, όπως καταρτίστηκε στην Πράξη 6/12-04-2021.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί που κρίθηκαν ονομαστικά υπεράριθμοι, αν το επιθυμούν, να υποβάλουν δήλωση προτίμησης για άρση υπεραριθμίας (προκειμένου να καταλάβουν νέα οργανική θέση), από την Παρασκευή 16-04-2021 έως και τη Μεγάλη Δευτέρα 26-04-2021 ώρα 12.30, ηλεκτρονικά (σκαναρισμένη αίτηση με υπογραφή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Είναι απαραίτητη, μετά την αποστολή email, η τηλ. επιβεβαίωση στο 2682024135 για τη λήψη του. Η υποβολή δύναται να γίνει και αυτοπροσώπως στα γραφεία της Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας. Σε αυτήν την περίπτωση και στο πλαίσιο λήψης μέτρων αποφυγής διάδοσης του κορωνοϊού, οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί παρακαλούνται να προβαίνουν πρώτα σε τηλεφωνική ή ηλεκτρονική επικοινωνία με το προσωπικό της Διεύθυνσης για τον ορισμό συγκεκριμένου ραντεβού, προς αποφυγή συνωστισμού και συγχρωτισμού στους χώρους εργασίας της Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να προσέρχονται τηρώντας όλα τα απαραίτητα προστατευτικά μέτρα. Η ίδια προθεσμία (μέχρι τη Μεγάλη Δευτέρα 26-04-2021 ώρα 12:30) ισχύει και για την υποβολή ενστάσεων σε σχέση με τον Πίνακα ονομαστικά χαρακτηρισμένων υπεράριθμων εκπαιδευτικών.

Οι υπεράριθμοι εκπαιδευτικοί που θα υποβάλλουν αίτηση και δικαιούνται μόρια εντοπιότητας/ συνυπηρέτησης/ οικογενειακά μόρια (γάμου και τέκνων) και δεν είχαν υποβάλει αίτηση μετάθεσης ή οριστικής τοποθέτησης-βελτίωσης κατά το τρέχον σχολικό έτος, παρακαλούνται να προσκομίσουν τα σχετικά δικαιολογητικά, προκειμένου να τους χορηγηθούν τα αντίστοιχα μόρια.

Επισημαίνουμε τα παρακάτω (Π.Δ. 50/1996, άρθρο 14 όπως τροποποιήθηκε και ισχύει):

α) «Οι εκπαιδευτικοί που χαρακτηρίζονται υπεράριθμοι, σύμφωνα με τα παραπάνω, καλούνται από το αρμόδιο περιφερειακό συμβούλιο να υποβάλουν δήλωση τοποθέτησης σε συγκεκριμένες σχολικές μονάδες, στις οποίες υφίστανται οργανικά κενά».

β) «Η τοποθέτηση των υπεράριθμων εκπαιδευτικών της Β/θμιας εκπαίδευσης γίνεται ως εξής:

Οι εκπαιδευτικοί που επιθυμούν να τοποθετηθούν σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων της ίδιας ομάδας όπου ανήκει το σχολείο στο οποίο κρίθηκαν ως υπεράριθμοι, τοποθετούνται κατ' απόλυτη προτεραιότητα συγκρινόμενοι μόνο μεταξύ τους με βάση το σύνολο των μονάδων μετάθεσης και τις δηλώσεις προτίμησής τους σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων της ίδιας ομάδας και όπου αυτό δεν είναι δυνατόν σε κενές θέσεις όμορης ομάδας σχολείων της ίδιας Διεύθυνσης.

Όσοι εκπαιδευτικοί δεν επιθυμούν να τοποθετηθούν, σύμφωνα με τη διαδικασία των προηγουμένων περιπτώσεων (α) και (β) της παραγράφου αυτής, τοποθετούνται ύστερα από δήλωσή τους σε κενές θέσεις σχολείων της ίδιας περιοχής μετάθεσης, κατά τη διαδικασία των διατάξεων του άρθρου 15 αυτού του Π.Δ. συγκρινόμενοι με όλους τους εκπαιδευτικούς που ζητούν βελτίωση ή οριστική τοποθέτηση».

γ) «Οι εκπαιδευτικοί που εξακολουθούν να είναι υπεράριθμοι μετά τις παραπάνω ρυθμίσεις παραμένουν στο σχολείο όπου κρίθηκαν ως υπεράριθμοι».

δ) Οι ομάδες σχολείων της περιοχής μετάθεσης Πρέβεζας και οι όμορές τους έχουν οριστεί ως εξής:

1η ομάδα: σχολεία Πρέβεζας (δεν έχει όμορη)

2η ομάδα: Γυμνάσιο Ζαλόγγου, σχολεία Λούρου, ΕΕΕΕΚ Πρέβεζας (όμορη με 3η και 4η ομάδα)

3η ομάδα: σχολεία Θεσπρωτικού (όμορη με 2η και 4η ομάδα)

4η ομάδα: σχολεία Φιλιππιάδας (όμορη με 2η και 3η ομάδα)

5η ομάδα: σχολεία Καναλακίου (όμορη με 6η ομάδα)

6η ομάδα: σχολεία Πάργας (όμορη με 5η ομάδα)

Τη Μεγάλη Δευτέρα 26-04-2021 αναμένεται να ανακοινωθεί ο αναμορφωμένος Πίνακας κενών οργανικών θέσεων, κατά το μέρος που θα τροποποιηθεί από τις τοποθετήσεις των υπεραρίθμων εκπαιδευτικών, και στη συνέχεια θα κληθούν όλοι οι εκπαιδευτικοί που υπέβαλαν αίτηση για βελτίωση ή δήλωση για οριστική τοποθέτηση, οι νεοδιόριστοι, καθώς και εκείνοι που μετατέθηκαν από άλλες περιοχές, να υποβάλουν μέσα σε πέντε (05) ημέρες δήλωση στην οποία να αναγράφουν τις συγκεκριμένες σχολικές μονάδες, όπου επιθυμούν να μετατεθούν (με βελτίωση) ή να τοποθετηθούν.

                                                                                           Από το ΠΥΣΔΕ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Ονομαστικός Πίνακας υπεράριθμων εκπαιδευτικών - Δήλωση προτίμησης