Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Ενημέρωση πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την κάλυψη έκτακτων αναγκών λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού (covid-19)

Ενημέρωση πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την κάλυψη έκτακτων αναγκών λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού (covid-19)

Αναρτώνται οι αποφάσεις Υ.ΠΑΙ.Θ. πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών Πλήρους και μειωμένου ωραρίου Γενικής και Ειδικής Αγωγής , οι οποίοι προσλήφθηκαν για την  κάλυψη έκτακτων αναγκών λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού (covid-19)

Αναρτώνται  οι αποφάσεις του Διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας που αφορά στις σχολικές μονάδες ανάληψης Υπηρεσίας και προσωρινής τοποθέτησης /διάθεσης.

Οι εκπαιδευτικοί , οι οποίοι  σύμφωνα με τις Υπουργικές αποφάσεις  προσλαμβάνονται στη Διεύθυνση Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας και τοποθετούνται σύμφωνα με την απόφαση του Διευθυντή Δ.Ε. Πρέβεζας σε σχολικές μονάδες,

παρακαλούμε

Να επικοινωνούν για οποιαδήποτε διευκρίνηση , με τη Διεύθυνση στον τηλεφωνικό αριθμό 2682024959

Σε κάθε περίπτωση, από τη Τρίτη 20  Οκτωβρίου 2020 έως και την Τετάρτη 21 Οκτωβρίου 2020, οι εκπαιδευτικοί θα αναλάβουν υπηρεσία στη σχολική μονάδα που τοποθετούνται με τη σχετική απόφαση του Διευθυντή Εκπαίδευσης .

Απόφαση τοποθέτησης Αναπληρωτών Γενικής Παιδείας.

Απόφαση τοποθέτησης Αναπληρωτών ΕΑΕ.

Απόφαση Πρόσληψης Αναπληρωτών Γενικής Παιδείας.

Απόφαση Πρόσληψης Αναπληρωτών ΕΑΕ.

 

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Ενημέρωση πρόσληψης αναπληρωτών εκπαιδευτικών για την κάλυψη έκτακτων αναγκών λόγω της εμφάνισης και διάδοσης του κορωνοϊού (covid-19)