Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Υποβολή αιτήσεων – δηλώσεων τοποθέτησης εκπαιδευτικών σε οργανικές θέσεις

Το Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Ν. Πρέβεζας με την υπ' αριθ. 10η/10-6-2011 πράξη του, μετά την τοποθέτηση των υπεραρίθμων Εκπαιδευτικών, καθόρισε τα οργανικά κενά.

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί οι οποίοι:

• υπέβαλαν αίτηση βελτίωσης οργανικής θέσης (Δείτε τον Πίνακα Αιτήσεων - Μορίων Βελτίωσης Οργανικής Θέσης και Οριστικής Τοποθέτησης)

• μετατέθηκαν από άλλο Π.Υ.Σ.Δ.Ε.

• βρίσκονται στη διάθεση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Ν. Πρέβεζας, για οποιοδήποτε λόγο

να υποβάλουν από Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011 μέχρι και την Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011, ώρα 12:00 στη Γραμματεία του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Ν. Πρέβεζας, δήλωση στην οποία να αναγράφουν κατά σειρά προτίμησης τις σχολικές μονάδες της περιοχής μετάθεσης που ανήκουν και επιθυμούν να τοποθετηθούν κατά περίπτωση.

Στη δήλωση προτίμησης μπορούν οι ενδιαφερόμενοι να δηλώνουν όχι μόνο τα σχολεία που παρουσιάζουν κενά, αλλά και επιπλέον σχολεία της περιοχής μετάθεσής τους, διότι είναι δυνατόν να δημιουργηθούν και άλλα κενά με τις μετακινήσεις εκπαιδευτικών από τις βελτιώσεις .

Ο πίνακας των κενών οργανικών θέσεων της Α΄, Β΄ και Γ΄ Περιοχής Πρέβεζας, καθώς και το έντυπο της αίτησης τοποθέτησης, βρίσκονται αναρτημένα στο Γραφείο της Δ.Δ.Ε. Ν. Πρέβεζας καθώς και στην ιστοσελίδα της Διεύθυνσης Δ. Ε. Πρέβεζας: http://dide.pre.sch.gr. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να στείλουν την αίτησή τους και με φαξ στο τηλέφωνο 26820 89792.

Σύμφωνα με το νόμο 3848/2010, άρθρο 9 παρ. 12 οι νεοδιόριστοι εκπαιδευτικοί του σχολικού έτους 2010-2011 τοποθετούνται οριστικά μετά τη λήξη της πρώτης διετίας , ως εκ τούτου δεν μπορούν να υποβάλουν αίτηση για οριστική τοποθέτηση αυτή τη χρονική στιγμή.

Παρακαλούμε να λάβουν γνώση ενυπόγραφα όλοι οι ενδιαφερόμενοι εκπαιδευτικοί του σχολείου σας. Οι Διευθυντές των σχολείων με ευθύνη τους να ενημερώσουν τηλεφωνικά τους καθηγητές που ανήκουν στο σχολείο τους και απουσιάζουν για οποιοδήποτε λόγο.

Η Διευθύντρια Δ.Δ.Ε.

Σφονδύλη Βασιλική
Μαθηματικός

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Υποβολή αιτήσεων – δηλώσεων τοποθέτησης εκπαιδευτικών σε οργανικές θέσεις