Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών από άρση υπεραριθμίας - Αιτήσεις/Δηλώσεις προτίμησης για τοποθέτηση εκπαιδευτικών από μετάθεση, βελτίωση και οριστική τοποθέτηση

Ανακοινώνεται ο Πίνακας τοποθετήσεων εκπαιδευτικών του ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας από άρση υπεραριθμίας 2018, καθώς και ο αναμορφωμένος Πίνακας κενών οργανικών θέσεων των σχολικών μονάδων αρμοδιότητας ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας, όπως τροποποιήθηκε από τις τοποθετήσεις των υπεράριθμων εκπαιδευτικών. 

Καλούνται οι εκπαιδευτικοί:
α) που έχουν υποβάλλει αίτηση βελτίωσης θέσης (τον Νοέμβριο 2017),
β) που ήρθαν στο ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας με μετάθεση,
γ) που βρίσκονται στη διάθεση του ΠΥΣΔΕ και έχουν υποβάλλει αίτηση για οριστική τοποθέτηση,
δ) και όσοι εκ των υπεράριθμων δεν υπέβαλλαν αίτηση άρσης υπεραριθμίας για να τοποθετηθούν σύμφωνα με τις περ. (α) και (β) της παρ.6 του άρ.14 Π.Δ 50/1996 όπως τροποποιήθηκε από το Π.Δ 100/1997 και επιθυμούν να τοποθετηθούν σε κενές θέσεις σχολείων της περιοχής μετάθεσης Πρέβεζας, κατά τη διαδικασία των διατάξεων του άρ. 15 Π.Δ 50/1996, συγκρινόμενοι με όλους τους εκπαιδευτικούς που ζητούν μετάθεση (βελτίωση) ή τοποθέτηση, να υποβάλουν δήλωση προτιμήσεων για οριστική τοποθέτηση/βελτίωση έως και την Τρίτη 05-06-2018 και ώρα 12:30 είτε αυτοπροσώπως στη γραμματεία του ΠΥΣΔΕ είτε με αποστολή fax στο 2682089792 ή ηλεκτρονικά (σκαναρισμένη αίτηση με υπογραφή στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..">Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.. Είναι απαραίτητη, μετά την αποστολή fax ή email, η τηλ. επιβεβαίωση στο 2682025832 για τη λήψη του.

Διευκρινίζεται ότι οι εκπαιδευτικοί των περιπτώσεων (α), (β), (γ) και (δ) που προαναφέρθηκαν, μπορούν να συμπεριλάβουν στη δήλωση προτίμησης  και άλλα σχολεία πέραν των εμφανιζόμενων οργανικών κενών, καθώς είναι πιθανό να δημιουργηθούν κενά κατά τη διάρκεια της διαδικασίας τοποθετήσεων, από τη μετακίνηση εκπαιδευτικών που ζητούν (και επιτυγχάνουν) βελτίωση.

Την Τρίτη 05/06/2018 αναμένεται να ανακοινωθεί:
α) ο προσωρινός Πίνακας οργανικών τοποθετήσεων καθώς και
β) ο αναμορφωμένος Πίνακας με τα εναπομείναντα οργανικά κενά (για τη Γ΄φάση τοποθετήσεων σύμφωνα με τις παρ. 10-11 του άρ.15 Π.Δ 50/96).

Από το ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Τοποθετήσεις εκπαιδευτικών από άρση υπεραριθμίας - Αιτήσεις/Δηλώσεις προτίμησης για τοποθέτηση εκπαιδευτικών από μετάθεση, βελτίωση και οριστική τοποθέτηση