Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Ανακοινοποίηση στο ορθό: Χαρακτηρισμός Υπεράριθμων Εκπαιδευτικών και Υποβολή Αίτησης Δήλωσης τοποθέτησης για άρση Υπεραριθμίας

Σας γνωστοποιούμε ότι το ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας με την αριθμ. 9η/30-5-2011 πράξη του χαρακτήρισε ως υπεράριθμους τους παρακάτω εκπαιδευτικούς ανά περιοχή μετάθεσης, ως εξής:

Δείτε τον πίνακα με τους υπεράριθμους εκπαιδευτικούς ανά περιοχή μετάθεσης (Ανακοινοποιημένος στο ορθό)

Καλούνται οι Διευθυντές των σχολείων να ενημερώσουν άμεσα και οπωσδήποτε ενυπόγραφα τους εκπαιδευτικούς του σχολείου τους οι οποίοι χαρακτηρίστηκαν υπεράριθμοι, ώστε από 31/5/2011 μέχρι και 9/6/2011 να υποβάλλουν Αίτηση - Δήλωση Προτίμησης Τοποθέτησης (συνημμένο 1), εφόσον το επιθυμούν, σε κενές οργανικές θέσεις της ίδιας ομάδας και όπου αυτό δεν είναι δυνατό σε κενές οργανικές θέσεις σχολείων όμορης ομάδας σχολείων σύμφωνα με τους πίνακες των οργανικών κενών και των υπεραριθμιών (συνημμένο 2 - ανακοινοποιημένο στο ορθό) που σας επισυνάπτονται μετά τις διορθώσεις που προέκυψαν. (Όσοι ήδη έχουν υποβάλλει δήλωση προτίμησης, δύνανται να υποβάλλουν νέα δήλωση μόνο σε περίπτωση αλλαγής των δηλωθέντων προτιμήσεών τους).

Οι εκπαιδευτικοί που εξακολουθούν να είναι υπεράριθμοι μετά τις παραπάνω ρυθμίσεις θα τοποθετηθούν ύστερα από δήλωσή τους σε κενές θέσες της ίδιας περιοχής μετάθεσης κατά τη διαδικασία των διατάξεων του άρθρου 15 του Π.Δ. 100/97 (ΦΕΚ 94 τ. Α΄), συγκρινόμενοι με όλους τους εκπαιδευτικούς που ζητούν μετάθεση ή τοποθέτηση στην ίδια περιοχή.

Παρακαλούμε να τηρηθεί η προθεσμία για την ομαλή λειτουργία του ΠΥΣΔΕ.

Η Διευθύντρια Δ.Δ.Ε.

Σφονδύλη Βασιλική
Μαθηματικός

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Ανακοινοποίηση στο ορθό: Χαρακτηρισμός Υπεράριθμων Εκπαιδευτικών και Υποβολή Αίτησης Δήλωσης τοποθέτησης για άρση Υπεραριθμίας