Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ - ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ 2013

Σας ενημερώνουμε ότι με την αριθμ. 10η/2013 Πράξη του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Πρέβεζας:

Α) οριστικοποιήθηκαν τα κενά και τα πλεονάσματα εκπαιδευτικού προσωπικού Δ/θμιας Εκπ/σης Πρέβεζας και

Β) χαρακτηρίσθηκαν υπεράριθμοι οι εκπαιδευτικοί που αναφέρονται στο με αριθμ. 4625/19-16-2013 έγγραφο που επισυνάπτεται.

Καλούνται οι Διευθυντές των σχολείων Δ.Ε. στα οποία έχουν χαρακτηρισθεί ως υπεράριθμοι οι παραπάνω εκπ/κοί να τους ενημερώσουν άμεσα και οπωσδήποτε ενυπόγραφα, ώστε μέχρι την Παρασκευή 21/06/2013 και ώρα 10.00 π.μ. να υποβάλλουν, εφόσον το επιθυμούν, την επισυναπτόμενη Αίτηση – Δήλωση Τοποθέτησης υπεραρίθμου. Η αίτηση αυτή θα υποβληθεί μόνο ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΑ (ούτε υπηρεσιακά, ούτε ιδιοχείρως, ούτε με φαξ ) στο Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Παρακαλούνται οι εκπαιδευτικοί να προσπαθήσουν να αποστείλουν τις αιτήσεις τους στις 20/06/2013 ώστε η Υπηρεσία μας να υπολογίσει εγκαίρως τα μόριά τους και να μην υπάρξουν καθυστερήσεις στην διαδικασία.

 

Ειδικότερα, όσοι από τους παραπάνω εκπαιδευτικούς, οι οποίοι έχουν χαρακτηριστεί ονομαστικά υπεράριθμοι στον ανωτέρω πίνακα και δεν έχουν υποβάλει αίτηση βελτίωσης θέσης κατά τη διαδικασία υποβολής αιτήσεων μετάθεσης τον Ιανουάριο 2013, και οι οποίοι επιθυμούν να λύσουν την υπεραριθμία τους υποβάλλοντας με την παρούσα διαδικασία αίτηση τοποθέτησης σε κενή οργανική θέση, παρακαλούνται να συνυποβάλουν με την αίτησή τους και τα απαραίτητα δικαιολογητικά για εντοπιότητα και συνυπηρέτηση προκειμένου να τους υπολογισθούν τα αντίστοιχα μόρια διότι, στην περίπτωση της εκ μέρους μας αυτεπάγγελτης αναζήτησης των πιστοποιητικών εντοπιότητας ενδέχεται να υπάρξει καθυστέρηση με αποτέλεσμα να μην υπολογισθούν έγκαιρα τα μόρια αυτά.

 

Οι αιτήσεις μπορούν να αποστείλουν ως την Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013 και ώρα 10.00 π.μ.

Η τοποθέτηση των υπεράριθμων θα γίνει σε κενές οργανικές θέσεις της ίδιας ομάδας σχολείων και όπου αυτό δεν είναι δυνατό σε σχολεία της όμορης ομάδας, σύμφωνα με τον συνημμένο πίνακα.

Όσοι από τους υπεράριθμους δεν τοποθετηθούν σύμφωνα με την προηγούμενη διαδικασία, μπορούν (εφόσον το επιθυμούν) να τοποθετηθούν στη συνέχεια και ύστερα από δήλωσή τους σε κενές θέσεις του ΠΥΣΔΕ Πρέβεζας, κατά τη διαδικασία των διατάξεων του άρ. 15 του ΠΔ50/96 (Φ.Ε.Κ. 45/τ.Α΄), όπως τροποποιήθηκε με το άρ. 13 του ΠΔ100/97 (ΦΕΚ94/τ.Α) ,συγκρινόμενοι δηλαδή, με όλους τους εκπαιδευτικούς που ζητούν βελτίωση θέσης ή τοποθέτηση στην περιοχή (μια περιοχή μετάθεσης ολόκληρος ο Νομός).

Οι εκπαιδευτικοί που θα εξακολουθούν να είναι υπεράριθμοι μετά τις παραπάνω ρυθμίσεις, θα παραμείνουν στο σχολείο όπου κρίθηκαν υπεράριθμοι ΔΙΑΤΗΡΩΝΤΑΣ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΙΚΗ ΤΟΥΣ ΘΕΣΗ και με την έναρξη του νέου σχολικού έτους, αν παραμένουν και λειτουργικά υπεράριθμοι, θα διατεθούν μερικώς ή ολικώς για συμπλήρωση του ωραρίου τους για το διδακτικό έτος 2013-2014, σύμφωνα με τις διατάξεις του αρ. 14, παρ.14 του Ν.1566/85.

Η συνεδρίαση του Π.Υ.Σ.Δ.Ε. για την τοποθέτηση των Υπεράριθμων εκπ/κών θα γίνει την Παρασκευή 21/06/2013 αφού προηγηθεί η τοποθέτηση σε οργανικό κενό, εκπαιδευτικού κλ. ΠΕ02 από μετάταξη.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΧΕΙΑ

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Π.Υ.Σ.Δ.Ε. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ - ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗΣ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΩΝ 2013