Font Size

Layout

Menu Style

Cpanel

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ - ΚΠΓ Πρόγραμμα Εξετάσεων Α΄ εξεταστικής περιόδου 2024

Δελτίο Τύπου για τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019

                                                                                                                                     Πρέβεζα, 28 Αυγούστου 2019

Δελτίο Τύπου

Η διεύθυνση και το προσωπικό της Διεύθυνσης Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Πρέβεζας συγχαίρουν θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές εξετάσεις. Στους επιτυχόντες ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία. Η επιτυχία σας είναι αποτέλεσμα μακρόχρονης και συστηματικής  μελέτης και προσπάθειας με τη διαρκή βοήθεια των δασκάλων σας και τη στήριξη των οικογενειών σας.

Ο νομός μας συνεχίζει να διατηρεί υψηλά ποσοστά επιτυχιών στα Γενικά Λύκεια όπου το ποσοστό επιτυχίας φτάνει το 80,2%. Στα Επαγγελματικά Λύκεια το ποσοστό επιτυχίας κυμάνθηκε στο 48,1% .

Για όσους δεν πέτυχαν τους στόχους που έθεσαν ή δεν εισήχθησαν σε κάποια σχολή σας παροτρύνουμε να μην αποθαρρυνθείτε, να συνεχίσετε τις προσπάθειές σας γιατί το μέλλον είναι κάτι που σχεδιάζεται διαρκώς και δεν κρίνεται μόνο από εξετάσεις.

Με την ολοκλήρωση της διαδικασίας των φετινών πανελλαδικών εξετάσεων εκφράζουμε τη δημόσια ευχαριστία μας σε όλους τους εκπαιδευτικούς και τους διοικητικούς υπαλλήλους που συμμετείχαν στη διεξάγωγή τους και τις δημόσιες υπηρεσίες για τη συνδρομή τους στην επιτυχή και αδιάβλητη διεξαγωγή των εξετάσεων.

Από τη Δ.Δ.Ε. Πρέβεζας

 

Πίνακας ποσοστών επιτυχόντων ανά σχολική μονάδα

rss_feed_dde

Βρίσκεστε εδώ: Home Δ.Δ.Ε. ΠΡΕΒΕΖΑΣ Διεύθυνση Δελτίο Τύπου για τους μαθητές που συμμετείχαν στις Πανελλαδικές Εξετάσεις 2019